4 carti pe care sa le iei cu tine in vacanta

0

Indiferent unde alegi sa iti petreci vacanta in aceasta vara nu trebuie sa uiti de tonifierea mintii cu ajutorul unei carti bune. Am ales pentru tine 4 titluri perfecte pentru lista de lecturi din aceasta vacanta.

Fault in Our Stars – John Green

Hazel are 16 ani si a fost diagnosticata cu cancer. Ultimul tratament pare sa fi oprit boala, dar Hazel stie ca va muri. Participa la un grup de sprijin, oarecum impotriva vointei sale, si acolo il intalneste pe Augustus, care este in remisie, este amuzant si iubeste literatura. Cei doi au o poveste de dragoste care depaseste orice intelegere si care face ca boala sa fie mai usor de suportat pentru fata. Aceasta carte este atat de captivanta, incat a facut obiectul unei adaptari cinematografice la fel de captivante.

The Game – Neil Strauss

Neil Strauss era timid cu fetele, iar aspectul sau fizic nu il ajuta deloc A trebuit sa investigheze comunitatea unor maestri ai seductiei, un nou tip de seducatori, si atunci Strauss a reusit sa se inspire din cele cateva lectii pe care le vazuse. In doi ani, el devine un adevarat gentleman. Veti descoperi o lume a codurilor si a regulilor nemiloase, in care femeile sunt tinte.

Sybil – Flora Rheta Schreiber

Bazata pe povestea reala a lui Sybil (pseudonim), o tanara cu 16 personalitati diferite, aceasta carte relateaza cu brio terapia ei cu Dr. Cornelia Wilbur timp de 11 ani. Cartea s-a bucurat de un mare succes la momentul publicarii si a dus la continuarea cercetarilor privind aceasta tulburare de dubla personalitate.

Ce vrem noi, femeile? – Isabel Allende

Isabel Allende a transformat durererea pierderii fiicei sale, Paula, intr-o munca pe care continua sa i-o dedice. Fundatia care ii poarta numele investeste in puterea femeilor si fetelor de a-si pastra drepturile si independenta financiara.

Sursa: https://www.plare.fr/6-livres-a-lire-absolument-en-vacances/

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *