Care sunt cele mai bune carti de dezvoltare personala

0

Cum sa iti imbunatesti viata, stilul de viata, datorita celor mai bune opere de dezvoltare personala? Bunsatarea personala este unul din cele mai importante lucruri din viata. Este parte integranta din dezvoltarea noastra, din implinirea noastra personala. Iata care sunt cele mai bune carti pe care le poti citi pentru dezvoltarea ta personala.

Miracle Morning, Hal Elord

Hal Elrod ne vorbeste in aceasta opera despre productivitatea diminetii. Este o opera superba din toate punctele de vedere. Citind aceasta carte vei intelege ca primele ore ale zilei sunt mai eficiente si mai productive. Primele ore ale diminetii sunt cele care ne arata daca vom avea o zi buna sau nu, daca vom fi sau nu productivi. Citind aceasta opera iti vei da seama cat este de important somnul de calitate.

Tim Ferris, 4 Hour Work Week

Un best seller. Daca esti interesat de dezvoltarea personala atunci cu siguranta ai citit-o. Este o carte care te va face sa intelegi o multime de lucruri. Primul lucru se refera la principiul eficientei legii lui Pareto. Conform acestei legi, 20% din actiunile pe care le facem vin cu 80% rezultate. Trebuie sa incetam sa incercam sa fim perfecti si sa facem lucrurile in proportie de 100%. Nu trebuie sa fie totul perfect. Autorul ne va face sa intelegem ca cel mai bine este sa nu cumparam lucruri materiale ci mai degraba experiente de viata.

Daniel Pink, The Surprising Truth About What Motivates Us

Cu siguranta vei aprecia aceasta carte daca o vei citi. Este o carte care iti va explica pur si simplu motivatia 2.0. Pune la indoiala tot ce stim pana acum despre motivatie. Este o opera superba pentru manageri, pentru directorii de companii sau pentru antreprenorii care vor sa isi motiveze echipa. Aceasta carte este cu adevrata o perla rara. O carte pe care v-o recomandam cu caldura si voua.

Vezi si:  P.S. I Love You – continuarea cartii confirmata
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *