P.S. I Love You – continuarea cartii confirmata

0

Autoarea Cecilia Ahern a confirmat recent ca a scris continuarea cartii P.S. I Love You. Postscript urmeaza sa fie publicata undeva la sfarsitul acestui an ceea ce inseamna ca povestea de dragoste dintre Holly si Gerry Clarke va continua. Romanul original, adaptat pe marele ecran cu acelasi titlu, cu Hillary Swank si Gerard Butler in rolurile principale spunea povestea a 10 plicuri primite de catre Holly dupa moartea lui Gerry. Un plic pe luna dupa tragica sa moarte si semnate cu mana sa.

Autoarea a decis sa numeasca continuarea romanului P.S. I Love You Postscript. Autoarea a marturisit ca scriind acest roman a fost incercata de emotii profunde. Nici macar ea nu stie cum a reusit sa tina secret faptul ca lucreaza la o continuare atata timp insa faptul ca a reusit in sfarsit sa impartaseasca pe Instagram acest lucru cu fanii sai o bucura enorm.

A mai adaugat faptul ca aceasta carte a fost publicata pe data de 19 septembrie in Regatul Unit si Irlanda si in Europa urmeaza sa apara spre sfarsitul anului 2019.

Publicat in 2004, romanul a devenit rapid un best-seller. Postscriptum povesteste noua viata a lui Holly care a avut nevoie de 7 ani pentru a renunta la doliu si a merge mai departe. Insa, intr-o zi, amintirea lui Gerry reapare atunci cand un grup de persoane denumit P.S. I Love You si inspirat de scrisorile lui Gerry ii cere lui Holly sa ii ajute sa isi scrie propriile scrisori de Adio.

Autoarea a mai zis ca spera ca cititorii vor primi continuarea povestii emotionante a lui Holly si Gerry asa cum a facut-o ea. Si noi speram ca aceasta continuare va fi cat de curand adaptata si pe marele ecran la fel ca primul roman.

Vezi si:  Care sunt cele mai bune carti de dezvoltare personala
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *