|

P.S. I Love You – continuarea cartii confirmata

Autoarea Cecilia Ahern a confirmat recent ca a scris continuarea cartii P.S. I Love You. Postscript urmeaza sa fie publicata undeva la sfarsitul acestui an ceea ce inseamna ca povestea de dragoste dintre Holly si Gerry Clarke va continua. Romanul original, adaptat pe marele ecran cu acelasi titlu, cu Hillary Swank si Gerard Butler in rolurile principale spunea povestea a 10 plicuri primite de catre Holly dupa moartea lui Gerry. Un plic pe luna dupa tragica sa moarte si semnate cu mana sa.

Autoarea a decis sa numeasca continuarea romanului P.S. I Love You Postscript. Autoarea a marturisit ca scriind acest roman a fost incercata de emotii profunde. Nici macar ea nu stie cum a reusit sa tina secret faptul ca lucreaza la o continuare atata timp insa faptul ca a reusit in sfarsit sa impartaseasca pe Instagram acest lucru cu fanii sai o bucura enorm.

A mai adaugat faptul ca aceasta carte a fost publicata pe data de 19 septembrie in Regatul Unit si Irlanda si in Europa urmeaza sa apara spre sfarsitul anului 2019.

Publicat in 2004, romanul a devenit rapid un best-seller. Postscriptum povesteste noua viata a lui Holly care a avut nevoie de 7 ani pentru a renunta la doliu si a merge mai departe. Insa, intr-o zi, amintirea lui Gerry reapare atunci cand un grup de persoane denumit P.S. I Love You si inspirat de scrisorile lui Gerry ii cere lui Holly sa ii ajute sa isi scrie propriile scrisori de Adio.

Autoarea a mai zis ca spera ca cititorii vor primi continuarea povestii emotionante a lui Holly si Gerry asa cum a facut-o ea. Si noi speram ca aceasta continuare va fi cat de curand adaptata si pe marele ecran la fel ca primul roman.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...