|

Muzica pentru nunta

Un eveniment foarte astepatat si important din viata fiecaruia este nunta. Muzica are poate cel mai important rol in cadrul unei nunti, acela de a crea atmosfera, deoarece un astfel de eveniment aduna la un loc familia, prietenii, cunostiintele si multa pofta de distractie.

Daca este petrecere, fara dar si poate nu trebuie sa lipsesca muzica, iar  o trupa cover nunta dintre cele mai cunoscute si iubite de public poate transforma orice eveniment in unul de succes prin interpretarea de cover-uri ale muzicii din anii 80 si pana la cele mai iubite melodii din zilele noastre, toate piesele redate intr-o maniera originala. Avantajul contractarii unei trupe cover este acela ca, avand mai multi vocalisti, cu timbre diferite, intreg band-ul se poate adapta multor tipuri de cover-uri, din diverse genuri muzicale.

BEL1O nunta fara muzica poate fi considerata o iesire la restaurant cu prietenii si familia. Muzica de nunta este foarte importanta de aceea conteaza foarte mult cum este aleasa. Indiferent ca este interpretata de o trupa cover, de o formatie de nunta sau este muzica pusa de catre un DJ din acest domeniu, alegerea melodiilor este foarte importanta.

In general mirii sunt cei care aleg muzica pusa de dj sau melodiile ce vor fi cantate de formatia de nunta, trupa de cover, etc., in functie de muzica lor preferata. Aceasta nu este o varianta tocmai buna deoarece la o nunta toti invitatii trebuie sa fie multumiti si sa asculte genul de muzica pe care o indragesc. Fiecare dintre invitati are gusturi diferite in materie de gen muzical, fiecare provine din zone diferite ale tarii, sau chiar si din afara tarii, au varste diferite, deci implicit genuri diferite. De aceea trebuie alese melodii din toate genurile muzicale astfel incat sa fie pe placul fiecarui invitat . cu siguranta niciodata nu vor fi toti multumiti, deoarece acest lucru se intalneste la fiecare tip de eveniment, exista acel invitat caruia ceva sigur nu i-a fost pe plac. Dar cel putin mirii vor sti ca au incercat sa multumeasca pe toata lumea si acest lucru va garanta reusita intregului eveniment. De aceea este binesa consultati formatia de nunta, trupa de cover sau dj-ul care pune muzica la petrecerea dumneavoastra pentru a vedea ce anume include repertoriul trupeirespective. In majoritatea cazurilor, repertoriile sunt deja stabilite si create avand la baza experienta de la numeroase evenimente. Repertoriul trupei de cover este de preferat sa contina si muzica noua si muzica veche, in acest fel reusind sa multumeasca toate categoriiile de varsta. Muzica populara este obligatorie, mai ales in Romania, deoarece acesta este obiceiul in cazul nuntilor, unde se joaca foarte mult.

Un alt amanunt extrem de important il reprezinta volumul sonor la care canta trupa de cover. Multi dintre miri sau invitati cer un volum redus, deoarece un nivel sonor extrem de mare poate deranja auditiv. Dar cand vorbim de dans, nu vorbim de volum redus, deoarece redus sub o anumita limita cu siguranta nu se va dansa.

Detalii Trupa Cover: http://www.prestigeorchestra.ro/

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...