Posibilitatile de shopping in Cluj Napoca

0

Odata cu deschiderea primului centru comercial in Cluj Napoca, in 1938, magazinul Sora care s-a transformat ulterior in centru comercial, puterea de cumparare si de dezvoltare in sectorul cumparaturilor au luat-o pe o cale ascendenta. Anul 2007 a insemnat expansiunea domeniului de entertainment si relaxare in Cluj Napoca prin deschiderea celor doua complexuri comerciale de tip mall, Iulius Mall si Polus Center, care au schimbat tot ce stiau clujenii in materie de cumparaturi si relaxare.

Centrele comerciale traditionale, prezente de zeci de ani pe piata din Cluj Napoca, au pierdut chiriasi, si implicit cumparatori, dar au inteles nevoia de adaptarea la schimbari si au demarat programe de reorganizare si extindere pentru a readuce punctul 0 al cumparaturilor inapoi in centrul vechi al orasului, acolo unde ii este locul.

Iulius Mall

Deschis in noiembrie 2007, complexul comercial Iulius Mall, ofera pe o suprafata generoasa de 147.000 mp peste 200 de magazine, restaurante, hipermarketul Auchan, cafenele, food court, cinematograf, diferite servicii, centru fitness, patinoar in aer liber sezonier si parcare subterana si terana. Brandurile cunoscute national si international, printre care grupul Inditex (Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Massimo Dutti), Tommy Hilfiger, Motivi, Guara, Steilman, Bossini, Guess by Marciano, H&M, etc., au deschis magazine de prezentare, de unde pot fi achizitionate articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii in tendinte cu moda. Cinematograful Cinema City ofera 10 sali de cinema confortabile, dotate cu cele mai noi echipamente care permit vizionarea filmelor atat in format 2D, cat si in format 3D. Alte servicii de care m-ai puteti beneficia sunt: centru medical Promedical Center, spalatorie auto, spalatorie de haine, magazine de flori, case de schimb valutar, sucursale ale bancilor importante, farmacii, librarii si servicii de infrumusetare. In apropierea complexului comercial exista numeroase posibilitati de cazare la pensiuni, hoteluri si apartamente de inchiriat.

Vezi si:  Festa Winter Palace - cel mai bun hotel din statiunea Borovets, Bulgaria

Polus Center

Polus Center se pozitioneaza ca fiind cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din Transilvania. Deschis in 12 octombrie 2007, Polus Center ofera pe o suprafata de peste 60.000 mp magazine de imbracaminte, incaltaminte si accesorii ale celor mai cunoscute branduri nationale si internationale, printre care grupul Inditex, Kenvelo, Decathlon, Lacoste, Gant, Mustang Jeans, Mago sau Swarovski, un hipermarket de talie internationala, agentii bancare, restaurante, cafenele si food-court. Odeon Cineplex ofera 8 sali de cinema dotate cu tehnologie moderna, in care pot fi vizionate filme romanesti si internationale in format 2D si 3D. Periodic in interiorul acestuia si in parcarea centrului comercial se organizeaza diferite evenimente precum concerte, parade de moda, lansari de modele auto, rally show-uri, evenimente editoriale si concursuri de gatit.

Sora Shopping Center

Sora Shopping Center este cel mai vechi centru comercial din Cluj Napoca. Pana in 2007, cand au fost deschise cele doua mall-uri, Sora Center detinea peste 77 de magazine, o cafenea, fastfood, pizzerie, un casino si un supermarket. In prezent, centrul comercial trece printr-o reorganizare, planul actual incluzand reatragerea brandurilor in centrul orasului, care ar trebui sa fie punctul 0 al retail-ului de haine al oricarui oras. Acesta se afla aproape de centrul vechi al orasului, langa numeroase obiective turistice, locuri de parcare si oferte de cazare in centrul Clujului.

Centrul Comercial Central

In 1977 a fost inaugurat Centrul Comercial Central situat in inima orasului, aproape de centrul vechi al Clujului. In urma reorganizarii si modernizarii, centrul comercial a fost extins la 20.000 mp, pe 5 nivele, unde cele peste 90 de magazine ofera o gama variata de produse. Printre magazinele brandurilor nationale si internationale se numara: Triumph, L’Oreal, Dinasty, Agnes Toma, Jolidon, Samsonite, Via Appia, Yves Rocher, Teora, Kultho, Splend’or.

Vezi si:  Muzica pentru nunta

Sigma Shopping Center

Sigma Shopping Center ofera vizitatorilor sai peste 30 de magazine, cafenele, un restaurant, servicii de curatatorie si spalare ecologica si consultanta in asigurare si regularizare daune. Centrul Comercial este amplasat in cartierul Zorilor, pe strada Observatorului, aproape de oferte de cazare la pensiuni de 4 stele in Cluj.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *