|

Statiunea Borovets – cea mai veche statiune montana din Bulgaria

Daca ai in plan sa iti petreci un sejur la munte destul de aproape de casa, intr-un mediu primitor, atunci pe lista trebuie sa intre statiunea Borovets. Aceasta este cea mai veche statiune montana din Bulgaria, creandu-si o reputatie foarte buna si pe plan international, datorita faptului ca a fost de doua ori gaza a doua mari evenimente mondiale, si anume Cupa Mondiala de Schi Alpin si Campionatul Mondial de Biatlon (1993).

Aici vei putea alege partii cu diferite dotari, partii pe care te vei simti bine de dimineata pana seara (unele chiar si pana noaptea – orele 22:00). Insa, din Borovets pornesc destul de multe trasee spre munti, astfel incat, cu echipamentul necesar si cu multa voi buna, vei putea pleca in drumetii pe munte.

Aceasta statiune poate fi si un loc prielnic pentru a organiza o tabara la munte, atat pe timp de iarna, cat si pe timp de vara. Natura va fi principalul invatator in acest caz si va avea de oferit numai lucruri bune celor care o intampina.

Incepatorii in alte schiatului vor putea lectii de schi de la profesionsti, iar cand de vor reintoarce acasa vor putea “zbura” pe partii. Prin Borovets veti gasi tot felul de restaurante, mai mici sau mai mari, insa la toate se va servi si mancare traditionala de iti va lasa gura apa.

Oferte de cazare la munte vei gasi de tot felul, de la ieftine pana la scumpe, insa totul va conta de bugetul pe care il veti aloca sejurului. Totodata, daca tot veti ajunge pe aici, poti merge sa vizitezi una dintre cele mai cunoscute biserici din Bulgaria, construita in secolul al X-lea, pe nume Rila. Aceasta nu este situata chiar in statiune, insa din centr pleaca un autobuz de mai multe ori pe zi catre acest obiectiv turistic cunoscut.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...
Site de reduceri si oferte online.