Calatoria cu microbuzul vs calatoria cu avionul spre Germania

0
Calatoria-cu-microbuzul-vs-calatoria-cu-avionul-spre-Germania

Companiile de transport cu discount, cum ar cele low cost pentru calatoria cu avionul si Royal-Tour pentru calatoria cu microbuzul, au facut posibil transportul pana in Germania la un pret accesibil. Dar, companiile aeriene cu discount nu sunt chiar atat de ieftine precum par. Chiar daca beneficiezi de un zbor incredibil de accesibil, taxele si comisioanele pot urca pretul pana la 25-30 de euro. Apoi, vin onorariile companiilor aeriene. Exista foarte multe taxe care pot creste pretul biletului: bagajul care are un pret ridicat in perioada sarbatorilor si sezoanelor de varf, check-in online, imbarcare cu prioritate, taxa de administrare a biletului, etc. In schimb, microbuzul ofera in pretul biletului, posibilitatea de a transporta un bagaj de pana la 50 de kg.

Calatoria-cu-microbuzul-vs-calatoria-cu-avionul-spre-GermaniaCompaniile aeriene mai ieftine au tendinta de a zbura in aeroporturi secundare care sunt la o ora sau mai mult in afara orasului pe care incerci sa-l vizitezi. Microbuzele, pe de alta parte, ajung in mod obisnuit in sau in apropierea centrului orasului, de multe ori chiar la locatia dorita, si de obicei, se leaga usor de sistemul de transport in comun al orasului.

Timp (Durata si Punctualitatea)

Acesta este unul dintre cele mai mari dezavantaje ale transportului cu microbuzul. In comparatie cu avionul, calatoriile cu autobuzul sunt mult mai lente, deoarece intervine traficul, popasul, si evident, viteza mult mai mica.

Cand calatoresti cu avionul, durata totala a calatoriei include si sosirea la aeroport cu 2 ore in avans, verificarea bagajelor, imbarcarea, si asteptarea ca avionul sa decoleze. Dupa aterizare, va trebui sa astepti sa ridici bagajul, si apoi sa cauti o masina de transfer sa te duca la destinatie. Dar, cu toate acestea, avionul este cu siguranta cea mai rapida metoda de a ajunge in Germania.

Vezi si:  Milioane de turisti viziteaza anual Turcia

Un autobuz, pe de alta parte, te poate prelua chiar din cartierul in care locuiesti sau dintr-o alta zona de transfer desemnata, si te va lasa la destinatia dorita. Acest transport de la locatie la locatie elimina o mare parte din agitatia cu care te confrunti atunci cand calatoresti cu transportul aerian.

Siguranta

Toate cursele de transport persoane Romania-Germania se realizeaza cu autocare si microbuze moderne, in conditii de maxima siguranta si confort. Soferii merg prudent si sunt experimentati.

In ceea ce priveste transportul cu avionul, este un lucru deja stiut ca numarul de decese din cauza prabusirii avioanelor este minuscul. Trebuie doar sa treci peste teama de a zbura cu avionul.

Confort

Producatorii de microbuze se asigura ca ofera confort pasagerilor, deoarece calatoriile cu microbuzul tind sa fie mai lungi decat plimbarile cu avionul. Multe autobuze au scaune concepute pentru confort, in timp ce majoritatea avioanelor au tesaturi vechi si dure. Daca ai zburat vreodata, stii ca avioanele sunt inghesuite si aglomerate. Un microbuz iti ofera o multime de spatiu pentru a te intinde si a te inclina fara a incomoda pe cineva. Poti sa te ridici cu usurinta si in siguranta pentru a merge sa stai de vorba cu alte persoane din jurul tau, mai ales daca ai plecat in vacanta cu un grup mare de persoane.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *