Caras Severin si locurile sale de vacanta

0

Daca nu ai fost niciodata în judetul Caras Severin ar fi interesant sa îti planifici un sejur la munte pe aici, deoarece sunt o multime de locuri care merita vizitate, deoarece ofera niste obiective turistice de valoare. Vei putea pleca în drumetii pe munte catre Semenic, catre Caleanu sau catre Varful Godeanu. Însa, nu uitati sa va luati, pe langa echipamentul de munte si un costum de baie, caci în zona veti gasi si Baile Herculane. Va veti putea rasfata la cateva ore de masaj sau va veti putea plimba cu barca. Iarna prin aceasta zona nu te va lasa sa te odihnesti deloc, deoarece te va tine toata ziua pe partii. Vei avea de unde sa alegi, deoarece în aceasta zona sunt destul de multe statiuni.

Aici va putea fi organizata si o tabara la munte, datorita potentialului cu care vine acest judet, de fapt mai mult nordul judetului. Nu trebuie sa lasi nevizitate parcurile: Parcul National Cheile Nerei sau Parcul National Semenic. Daca nu le vei putea vizita pe ambele, atunci sa te opresti asupra unuia. Este o sursa impresionanta de aer curat si de vegetatie, o combinatie perfecta pentru a-ti încarca bateriile la maximum.

Oferte de cazare la munte în Banatul montan, dupa cum mai este supranumit nordul judetului Caras Severin, unde se gasesc toate obiectivele turistice enumerate si multe altele în plus, sunt, însa va trebui sa o cautati pe cea care vi se va potrivi. Vei gasi oameni primitori si ospitalieri si vei putea admira, de pe cele mai înalte creste, panorame unice. Totodata, daca veti ajunge pe aici nu cumva sa plecati înainte de a gusta un bun vin banatean, produs la podgoriile din Moldova Noua. Aceasta zona va fi una medicament pentru cei care cauta cateva zile de liniste si care vor sa încerce si altceva decat Valea Prahovei.

Vezi si:  Cazare Azuga. Sejur la munte cu buget redus
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *