Cazare Azuga. Sejur la munte cu buget redus

0

Despre Azuga ar fi de spus foarte multe lucruri si daca stau bine sa ma gandesc, Azuga este cea mai avantajoasa destinatie de vacanta la munte pe Valea Prahovei.

De ce? Pai in primul rand pozitionarea – daca vrei un sejur la munte in Azuga ai acces facil pe Valea Prahovei – o destinatie turistica foarte apreciata unde s-au in ultimiii ani investitii masive in turismul local. Am apreciat intotdeauna Azuga pentru ca s-a conformat atat de usor parca cerintelor din domeniul turistic si s-a incercat aici in Azuga o dezvoltare constanta a potentialului turistic a acestei zone montane.

De la un oras puternic industrializat asa cum a fost inainte de 2000, Azuga si-a castigat increderea turistilor in primul rand datorita preturilor mici percepute de operatorii din turismul local dar si datorita imbunatatirii continue a serviciilor si posibilitatilor de agrement din Azuga.

Statiunea de pe Valea Prahovei a devenit se pare preferata si in randul tinerilor turisti care s-au convins de tarifele mici de cazare Azuga si au preferat aceasta destinatie de vacanta cu buget redus in detrimentul altor statiuni din imprejurimi.

Si de ce sa nu merite? Azuga se mandreste cu partii de schi perfecte pentru toate nivelurile de dificultate dar mai ieftine decat oriunde pe Valea Prahovei. Azuga este o destinatie de sejur la munte ieftin care isi asteapta turistii pe toata perioada anului, fiind perfecta pentru turistii cu un buget redus ce doresc o vacanta la munte fara multe sacrificii.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *