|

Cele mai bune plaje din lume

Ce face o plaja sa fie buna, depinde de calatori. Unii prefera o plaja mare, deschisa, cu o multime de lucruri de facut, plina de oameni, in timp ce altii iubesc mai mult malurile nisipoase, linistite. U.S News a luat unii factori precum privelistea unica, calitatea litoralului si accesul general in considerare pentru a determina cele mai bune plaje din lume.

Fiji
Se lauda cu 333 insule, statiuni splendide, apa stralucitoare si nisip curat peste tot, Fiji este locul perfect pentru cei care vor sa se duca la o plaja ca in paradis. Pentru cei care vor sa se scufunde in timpul vacantei, destinatia perfecta sunt recifele de corali din Taveuni. Dar cei care vor sa vada o plaja mai tropicala, pot prinde o barca din Port Denarau cu destinatia catre cele 20 de insule care alcatuiesc Mamanucas. Optiunile populare includ Insula Qalito si Insula Vomo.

Tahiti
Tahiti ar trebui sa fie prima pe lista ta, daca iubesti plaja impreuna cu bucataria gastronomica franceza. Cele 118 insule care alcatuiesc Tahiti, sunt cunoscute pentru tarifele de top, pentru o multime de jungle, statiuni luxoase si maluri cu nisip. Sectiunea mai mica a lui Tahiti este mai izolata decat sectiunea mai mare Tahiti Nui, dar ambele merita vazute. La Plage de Maui din Tahiti Iti are motive numeroase de a fi faimos, dar cu popularitatea vine si multimea. Incearca Papenoo Beach din Tahiti Nui, pentru pentru mai mult spatiu si posibilitati excelente de surf.

Bora Bora
Bora Bora este mica dar puternica. Masurand doar 6 mile lungime si 2 mile latime, dar fiecare centimetru al insulei este imbogatit cu plaje uimitoare, jungle verzi si statiuni de lux cu bungalow-uri peste apa. Matira Beach este ideala pentru bronzare si plimbare pe malul cu nisip, in timp ce plaja de la Four Seasons Resort Bora Bora este ideala pentru panorama de pe Muntele Otemanu si apa linistita. Scufundarile si hranirea rechinilor sunt optiuni valabile pentru calatori aventurosi.

Lasa un mesaj

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...