Cele mai supraevaluate destinatii de calatorie ale anului

0

Desi multe destinatii iconice si-au castigat reputatia, nu este un secret faptul ca unele dintre cele mai exagerate locuri nu respecta statutul pe bucket list.

Asa s-a intamplat cu multe atractii indragite si foarte asteptate din 2019, care au dezamagit vizitatorii din cauza multimilor mari, cozilor lungi, a preturilor mari sau a altor factori.

S-ar putea sa doresti sa amani calatoria ta la Disney Wars’s Star Wars: Galaxy Edge pana in 2020.
Disneylandul din California a deschis Star Wars: Galaxy Edge inca din iunie, iar atractia a venit cu o multime de magazine, restaurante si design-uri interesante.

Insa parcul are doar o plimbare pana acum – “Millenium Falcon: Smugglers Run”, unde oaspetii isi piloteaza propriile nave.

Vizitatorii ar putea dori sa-si amane vizita pana in 17 ianuarie 2020, cand se va deschide noua epica „Star Wars: Rise of the Resistance”.

Primul outlet mall din New York City este mai mult din orasul fantoma decat de orice altceva.

Dupa mai multi ani de intarziere si constructii, New York a primit in sfarsit primul sau centru de outlet in Staten Island in mai.

Dar chiar si la cateva luni de la marea deschidere, multe dintre magazinele sale sunt inca inchise.
Raportatorul de retail al companiei Business Insider, Bethany Biron, a vizitat locul in septembrie si a spus ca, desi este frumos, este un „oras minunat fantoma”, cu o multime de vitrine goale.

Recenziile de pe Yelp nu au fost prea impresionati, cu multi scriind ca locul are potential, dar inca pare gol si neterminat.

„Game of Thrones” a filmat scene din Magheramorne Cararry din Irlanda, dar locul nu este turistic in viata reala.
Multe dintre locatiile obisnuite sa filmeze „Game of Thrones” de la HBO au devenit atractii turistice, iar Cariera Magheramorne din Irlanda de Nord nu face exceptie.

Vezi si:  Craciun la Viena

Cariera Magheramorne a reprezentat locuri importante in spectacol precum Castle Black si este, de asemenea, acolo unde au fost construite multe seturi „GOT”. Dar in viata reala, este o veche cariera de piatra dintr-un sat mic.
Recent, recenzii de pe TripAdvisor au impartasit ca aceasta cariera este proprietate privata si este in prezent in afara limitelor pentru public.

Acestea fiind spuse, Irish Central a raportat ca exista planuri de a transforma zona intr-o atractie reala pentru turisti in viitorul apropiat.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *