Sarbatoarea de Craciun 2012 trebuie sa ne gaseasca in Viena, aceasta fiind una dintre bijuteriile din coroana Europei. Cu preturi rezonabile, capitala Austriei este un loc minunat pentru a va petrece vacanta de iarna.

Chiar daca temperaturile sunt mai scazute, putem face acest impediment intr-un beneficiu ce va trasforma Viena intr-un magnific loc de vacanta, ce imbie la explorare. Pietele de Craciun din Viena sunt raspandite in intreg orasul si, datorita sistemului de metrou excelent, acestea sunt usor de accesat. Puteti merge, de asemenea, prin oras, pentru a va bucura de arhitectura uimitoare ce reflecta istoria dar si prezentul Vienei.

Pietele de Craciun din Viena sunt in aer liber in pietele publice sau de-a lungul cailor pietonale principale. Pietele sunt inmiresmate de mirosul de vin fiert, iar luminile sclipitoare care acopera copacii si cladirile sunt o adevarata incantare. Cabane mici apar ca ciupercile dupa ploaie pentru a oferi o gama de inalta calitate pentru mestesuguri si produse alimentare.

O parte importanta a experientei din piata de Craciun din Viena este mancarea! Sunt oferite toate tipurile de mezeluri (asa ca incercati-le pe toate!); Branzeturi diferite sunt disponibile – uneori pre-topite, apoi asezate pe paine, si desigur paine cu ghimbir, si alte bunuri se gasesc peste tot.

Nu uita de baut! Unul din patru standuri ofera o gama larga de bauturi calde alcoolice pentru a va incalzi. Vinul fiert, este cel mai popular, fiind de un rosu apetisant, asezonat cu portocale, cuisoare si un amestec special la alegerea producatorului. Uneori se servesc si bauturi gratuite incepand de la ceai cald, si terminand cu coniac si vin.

Vezi si:  Borsa, una din perlele Maramuresului

Cele mai cunoscute piete sunt cele din zona Rathaus (Primaria), Spittelberg, si campusul universitar. In timp ce Rathausplatz este cel mai fotogenic spatiu organizat de Craciun, Spittelberg – aproape de MuseumsQuartier – este marcata de evenimente de entertainment organizate pana in cel mai mic detaliu.

Toate acestea pot fi parte din vacanta dumneavoastra, sub indrumarea specialistilor in turism.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *