|

Descopera Madridul – unul dintre cele mai atr?g?toare orase ale Europei

Capitala si cel mai mare oras al Spaniei, Madrid este bine cunoscut pentru distractia, gastronomia, cultura si istoria sa bogata, gazduind numeroase universitati, evenimente anuale, monumente, muzee, galerii de arta, dar si cluburi sau restaurante. De asemenea, acesta este un oras foarte curat, care propune o combinatie intre arhitectura moderna si clasica, adaposteste mai multe grupuri etnice si e alcatuit din mai multe cartiere ce se remarca prin propriul sarm. Inima Madridului este considerata Puerta del Sol, o piata mare, unde adesea sunt organizate festivaluri, adunari importante si nu numai.

city break madridActivitati

Datorita faptului ca orasul este accesibil prin zbor direct din mai multe puncte ale Romaniei, oricine poate alege astazi un city break Madrid cu plecare din Bucuresti, Iasi sau Cluj Napoca, bucurandu-se de cele mai bune conditii. Cei care ajung aici nu trebuie sa rateze nici Plaza Mayor, cunoscuta pentru magazinele cu suveniruri, cafenele sau piata San Miguel unde poate fi simtita pe propria piele atmosfera autentica spaniola. Principalele atractii sunt amplasate in apropiere de centru, fiind incluse aici Palatul Regal, resedinta conducatorului spaniol, dar si o multime de catedrale glorioase si monumente istorice. Madridul ofera multe locuri de vazut, de la parcuri deosebite la gradini zoologice si nu numai, fiind foarte usor sa se alcatuiasca un itinerariu plin de opriri. Nu trebuie omis nici faptul ca acesta este unul dintre cele mai vibrante orase europene, in fiecare seara fiind gazduite petreceri diverse in barurile si cluburile din zona centrala.

Muzeul Prado

Cei care opteaza pentru un city break Madrid trebuie sa includa in planul lor si vizitarea Muzeului Prado, gazduit intr-o cladire din secolul al 18-lea ce reprezinta opera arhitectului faimos Juan de Vilanueva si adaposteste o colectie bogata de arta. Peste 7.000 de capodopere pot fi admirate aici, unele dintre ele dateaza din secolul al 12-lea si nu lipsesc cele ale artistilor spanioli Goya, El Greco sau Velazquez.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...
Site de reduceri si oferte online.