|

Harta Cluj, aplicatia soferului informat si pregatit de drum

In ajutorul turistilor care vor sa viziteze orasul Cluj, cat si imprejurimile care sunt deosebite, poate chiar cele mai frumoase si interesante din tara noastra, va recomandam aplicatia Harta Cluj. Aceasta functioneaza extrem de simplu, fie de pe tableta, mobil sau desktop. Prin completarea celor doua campuri din formular notate cu A si B, si anume punctul de Plecare si cel de Sosire, cu orice adresa sau punct de interes, imediat vi se va afisa pe harta cu ajutorul unor pini (indicatori ai unei locatii exacte) locul respectiv.

cluj napocaNumarul de cautari sunt nelimitate si puteti accesa Harta Cluj de oriunde si de pe orice dispozitiv pe ca il aveti la indemana. Dupa completarea celor doua campuri din formular, la apasarea butonul Calculeaza, acesta functioneaza ca un calculator de distante rutiere.

Calculatorul de distante rutiere va informeaza despre cele mai scurte doua rute, una principala si una alternativa cu informatii despre fiecare in parte cu privire la distanta rutiera, timpul de parcurs si pretul calatoriei. Fie ca doriti sa ajungeti in orasul Cluj, fie ca plecati spre alta destinatie, aplicatia va indruma exact catre locatia respectiva.

Aplicatia Harta Cluj poate fi folosita la nivel national, astfel poate fi extrem de utila in orice calatorie care incepe cu un drum cu masina. Este mult mai usor de folosit fata de o harta normala, si mult mai la indemana. Este era tehnologiei si in doar cateva secunde, folosind aplicatia, aflati unde se afla orasul sau tara in care vreti sa ajungeti. Nu mai depun efort si timp pentru a cauta pe o intreaga harta.

Cele mai cautate obiective turistice pe Harta Cluj sunt: Cetatuia, Casa lui Matei Corvin ultimul rege al Ungariei, Biserica Sfantul Mihail care seamana cu Biserica Neagra din Brasov, iar de aici de langa biserica in stil baroc incepe strada pietonala unde se gasesc restaurante, pub-uri, cafenele si multe altele. Pentru o scurta pauza sau pentru a incerca mancarurile specifice zonei, va puteti opri oricand din plimbare pentru a va relaxa printre cladiri de o arhitectura deosebita, pline de istorie.

Printre preparatele locului, va propunem sa incercati macar o data Varza à la Cluj. Atunci cand plecati la drum, va recomandam sa va informati mereu in privinta traseului de parcurs, ruta optima, dar si timpul de parcurs, pentru a stabili cu exactitate momentul plecarii si cel apromixativ in care ajungeti la destinatia aleasa. Va dorim astfel, sa circulati fara incidente!

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...