Hotel Orizont Predeal–cel mai bine cotat hotel din Predeal!

0

A fost complet renovat si reintrodus in circuitul turistic in anul 2010, este clasificat la patru stele de catre Ministerul Turismului din Romania si este unul din cele mai bine cotate hoteluri din Predeal!

Hotel Orizont Predeal se afla pe drumul catre cabana Trei Brazi si pune la dispozitia turistilor sai camere si facilitati de exceptie: 139 de camere dotate si mobilate ultramodern, centru SPA, centru de conferinte, doua restaurante (specific international si romanesc), crama, patru baruri si deja celebrul “Cigar Club”!

Principalul atu al hotelului este cu siguranta excelentul raport pret/calitate pe care il ofera, in cazul in care rezervarile se fac pe site-ul agentiei de turism viaRomania.eu – care practica tarife mai mici decat la receptia hotelului si garanteaza rezervarile!

Astfel, o camera dubla cu standard la Hotel Orizont Predeal costa in aceasta perioada 300 de lei (reducere 20 de lei fata de tariful de receptie) si include cazare si mic dejun pentru doua persoane, acces la SPA Orizont (piscina, sauna, sala de fitnes) si taxa hoteliera. Copii pana la 6 ani au acces gratuit la cazare daca nu se solicita pat suplimentar.

Cei care vor sa petreaca sarbatorile de iarna la Hotel Orizont Predeal au la dispozitie atat pachetul de Craciun cat si pachetul de Revelion, care pe langa serviciile de cazare includ cinele festive, programe artistice, programe speciale pentru copii si multe alte surprize. Ambele pachete pot fi rezervate cu discount doar pe site-ul agentiei de turism viaRomania.eu!

Hotel Orizont este unul din cele mai bine cotate hoteluri din Predeal fiind evaluat la o medie de 4,6 din 5 de turistii care si-au publicat parerea pe site-ul agentiei.

Pentru cea mai reusita vacanta la schi alegeti Hotel Orizont Predeal si rezervati cu discount pe www.viaromania.eu!

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *