Hotelurile de 3 stele din Bulgaria

0

Planificarea vacantei incepe cu mult inaintea concediului propriuzis, asa ca si alegerea hotelului este la fel de importanta pentru ca trebuie sa gasim si locuri la hotelul respectiv, nu?

Pretul unei camere de hotel de 3 stele.

Intotdeauna romanul s-a uitat la bani atunci cand vine vorba de cheltuit pe concediu. Tocmai asta este motivul pentru care foarte multi romani isi fac curaj si merg la bulgari, unde preturile sunt mult mai scazut decat la noi si ca si destinatie, este la o aruncatura de bat. Pentru un pret bun, poti lua pachet all inclusive unde ai mancare la discretie si bautura locala la fel, la discretie. Daca vrei ceva mai special, platesti tu separat si ei iti aduc fara probleme. Daca rezervarea camerei sau camerelor este facuta din timp, cu siguranta beneficiezi de o reducere substantiala, chiar si la all inclusive.

Calitatea serviciilor la hotelul de 3 stele

Bulgarii au inteles ca noi, romanii, suntem clienti fideli ai hotelurilor lor, si au stiut intotdeauna ce trebuie sa faca pentru a ne face sa revenim, la nisipurile de aur spre exemplu, care este o statiune foarte vizitata de romanii de pretutindeni. Chiar daca nu aveti pachet all inclusiv, ei stiu sa respecte clientul si sa puna la dispozitie toate serviciile care se cer la un hotel de 3 stele. Cele mai importante servicii sunt:

  • Omul care iti cara bagajele in camera
  • Bautura la discretie in minifrigiderul din camera, bineinteles, acestea sunt contracost si sunt cele mai scumpe produse puse la dispozitie.
  • Telefon si internet sunt la dispozitie in camera
  • Un uscator de par, foarte bun atunci cand veniti de la plaja si faceti un dus.
  • Un loc special in camera de depozitare al bagajelor
  • O curatatorie de haine
  • Si poate ca cel mai important lucru, un serviciu de reclamatii al clinentului, unde iti poti face reclamatia, daca ai una, despre orice este in neregula la ei in hotel.
Vezi si:  Calatorii de viata pentru persoane dornice sa se descopere

Se mai intorc oamenii?

Cu toate ca serviciile sunt impecabile, iar pretul este mai mic decat pe plajele romanesti, romanii se intorc de putine ori in destinatiile pe care le-au vazut deja, sub pretextul ca “pai am fost deja acolo, vreau sa merg in alta parte”, si este un lucru normal pentru cei care isi iau inima in dinti si ies din romania pentru o vacanta cat mai placuta si diversificata. O alta destinatie foarte convenabila pentru romania, este Grecia, acolo serviciile sunt si mai de calitate decat la noi in romania sau la bulgari, insa este mai departe, ca si destinatie, este nevoie sa traversezi Bulgaria si sa mergi o buna parte din Grecia ca sa ajungi pe malul marii lor.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *