Idee de weekend: City Break la Paris!

0

Ai doar un weekend liber si doresti sa il petreci intr-unul dintre cele mai romantice si frumoase orase ale mapamondului? Noi iti recomandam o locatie care nu poate fi comparata cu o alta si, in care, fiecare ora petrecuta va lasa in urma amintiri deosebite. Asadar, care sunt pasii ca sa faci un city break in Paris?

Pentru ca principala caracteristica a unui city break este ca acesta nu trebuie sa aiba un cost prea ridicat, recomandarea noastra merge spre rezervarea unui bilet de avion online, la o companie low cost. In general, fiind vorba de o perioada atat de scurta de timp, pretul acestor bilete de avion este mai mare decat in cazul unei vacante mai lungi insa, daca te orientezi spre agentiile de turism sau spre ofertele companiilor de zbor, poti gasi reduceri foarte atractive.

Odata ajuns in Paris, este necesar sa iti rezervi o camera intr-o pensiune sau un hotel care sa fie ca mai aproape de principalele obiective turistice din acest oras, astfel incat sa nu pierzi foarte mult timp pe drum, pentru a ajunge la ele. Totusi, acest lucru este destul de dificil, deoarecea cazarea in aceste zone poate avea niste preturi foarte ridicate si, de aceea, si in acest caz este indicat sa rasfoiti, inainte ofertele agentiilor de turism.

Va puteti incepe turul din Paris pe binecunoscutul Champs-Élysées. In partea vestica a acestuia este Arcul de Triumf, in piata Charles de Gaulle, in timp ce in partea estica se afla Obeliscul Luxului, in Place de la Concorde. Turnul Eiffel este si el vizibil de aici si, pe drumul spre el, vei putea admira nenumarate obiective turistice din acest oras. Micul dejun, pranzul sau cina le poti lua intr-unul dintre popularele restaurante frantuzesti, pentru a te putea bucura de delicatesele acestei bucatarii si, neaparat, trebuie sa iti rezervi o ora pentru a bea o cafea intr-una dintre cafenelele de pe Champs-Élysées – obicei ce, practicat de catre altii, a condus la crearea multor opere de arta, de-a lungul timpului. Seara ti-o poti petrece la cabaretul Moulin Rouge

Vezi si:  Calatoria cu microbuzul vs calatoria cu avionul spre Germania

A doua zi din acest city break din Paris o poti rezerva obiectivelor turistice de importanta istorica. Poate ca pentru vizitarea castelului Louvre nu este suficienta doar o zi, insa, in mod sigur, exista suficient timp pentru a vedea celebrele picturi, precum Mona Lisa. Acesta aduna, in camerele sale, o multitudine de opere de arta care au fost salvate de catre fratele doamnei de Pompadour, printre care unele semnate de catre pictori celebri precum Da Vinci sau Rubens. Daca iti mai ramane putin timp, poti vizita si celebra catedrala Notre Dame, Domul, Pantheonul sau Castelul Versailles, locul unde s-au desfasurat, de-a lungul istoriei, unele dintre cele mai frumoase povesti de dragoste si intriga.

La intoarcere, poti cumpara suveniruri din aeroportul din Paris si poti lua cina pe avion, deoarece chiar si zborurile low cost ofera astfel de produse. Cu siguranta, acest city break in Paris va ramane o amintire foarte pretioasa deoarece, in ciuda grabei si a oboselii, relaxarea mintii va fi una nepretuita si experienta contactului cu francezii va surprinde placut.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *