Locurile must see din jurul Lacului Como

0

Cum ar fi sa te lasi sedus de farmecul imbietor si imbatator al Lacului Como? Cu ale sale vile de vis si satucuri pitoresti? Intre frumuseti naturale si patrimoniu istoric, iata care sunt locurile must see din jurul Lacului Como pentru a profita din plin de dolce vita. Poti deci intr-un wek-end sa uiti de tot si de toate si sa te lasi transportat de magia acestui lac, o veritabila comoara naturala din inima Lombardiei.

Al treilea lac ca marime din Italia, te va atrage fara doar si poate cu apele sale in nuante de turcoaz, cu muntii sai verzi si pisajle sala care iti vor taia respiratia. O excursie la Lacul Como este o experienta unica si de neuitat. Exploreaza patrimoniul sau cultural si istoric incredibil de bogat, viziteaza sate pitore?ti cu alei colorate si admira vile somptuoase.

Bellagio

Cocotat in varf de colina, Bellagio, pe malul lacului, este supranumit si Perla Lacului. Atrage in fiecare an mii de turisti veniti din cele patru colturi ale lumii. Are un farmec natural si o arhitectura tipica. Poti sa te plimbi pe stradutele sale inguste, sa vizitezi gradinil de la Vila Melzi si biserica San Giacomo.

Como

Como, cel mai mare oras din jurul lacului, te invita in cea mai fascinanta calatorie, unde se imbina de minune istoria cu modernitatea. Are stradute medievale, piete animate, fiind un oras dinamic care ofera mai multe activitati si o diversitata uimitoare.

Varenna

Varenna este un satuc tipic, unul din cele mai frumoase din jurul lacului. Este un satuc cu un farmec magnific, cu privelisti minunate asupra apelor cristaline si peisajelor montane. Te poti pierde pe stradutele sale inguste, margnite de case in nuante de pastel si magazine artizanale. Vei descoperi astfel un loc de neuitat si autentic.

Vezi si:  Borsa, una din perlele Maramuresului

Menaggio

Mennagio este un alt loc minunat din jurul lacului. O piata principala, un port pentru feriboturi, stradute tipice cu cafenele si un centru istoric sunt caracteristicile sale.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *