Mamaia – destinatie de vacanta cu potential imens

0

Toata lumea este incantata sa mearga la mare in concediu si vacanta. Vara e zapuseala cat cuprinde si parca numai gandul la plaja si la o baie racoritoare in pantaloni scurti iti readuce un sentiment placut, iti pune zambetul pe buze.

De dimineata pana seara in statiunea Mamaia vin puhoaie de turisti pusi pe relaxare si odihna dar si pe distractie si putina miscare ba la un mic jogging pe plaja sau de ce nu un volei sau fotbal. Ei bine, Mamaia dispune de o sumedenie de activitati de facut menite sa incurajeze toti turistii sositi la mare. Aistam din ce in ce mai des la o gama mai variata de posibilitati de agrement ce s-au inmultit tocmai datorita proiectelor de dezvoltare locale din Mamaia.

Chiar am asistat la o dezbatere apriga pe tema finantarii din ce mai acentuata in statiune si se pare ca sunt parari impartite atat pro dezvoltare dar si impotriva cheltuirii unor resurse atat de vaste doar pentru cateva luni din an de sezon estival. Incerc sa tin partea ambelor baricade si stiu ca Mamaia este arhi plina vara dar in sezonul rece nici macar caini nu mia vezi pe strada.

Poate este pacat ca nu se fac investitii de o asemenea anvergura si in Constanta, in zona veche care nu de putine ori a fost marul discordiei intre populatie si autoritatile locale. Oricum un lucru este cert: Mamaia merita promovare pentru a deveni cunoscuta nu numai pe plan romanesc si trebuie acordata atentie si turismului european.

Investitiile ar trebui facute in concordanta cu prioritatile locale si cred ca Mamaia mai are mult de lucrat la majoritatea capitolelor. Ma refer la o imbunatatire a conditiilor de cazare Mamaia, la o diversificare accentuata a tuturor nevoilor turistice de la mare.

Vezi si:  Harta Cluj, aplicatia soferului informat si pregatit de drum
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *