Predeal este una dintre cele mai frumoase statiuni montane care ii impresioneaza pe turisti de fiecare data, datorita amplasarii sale de exceptie chiar la polalele Muntilor Bucegi pe de-o parte si a Muntilor Baiului pe de alta parte.

Acesta se bucura in acelasi timp de a fi primul in randul oraselor romanesti situate la cea mai mare altitudine, undeva la cota 1100, posibilitatea practicarii sporturilor de iarna precum si de parcurgere a traseelor turistice fiind principalele aspecte care au plasat statiunea montana in randul locatiilor cu potential turistic international, primind vizita anuala a mii de turisti romani si straini.

Ca urmare a numarului mare de turisti care vin anual in Predeal si posibiltatile de cazare au crescut foarte mult in statiune, turistii putand alege cazare diversa la hoteluri foarte confortabile, pensiuni amenajate in stil rustic (moderne sau rustice) precum si cele mai frumoase si pitoresti vile sau cabane din zona.

In opinia mea insa, cel mai bun loc de cazare in Predeal il vei gasi cu siguranta in cadrul unei pensiuni micute si cochete, amenajata foarte dragut, astfel incat sa ai acces la toate facilitatile si in acelasi timp sa fie corelat cu cele mai bune preturi pentru cazare, care sa iti asigure astfel succesul unei vacante de vis.

O vacanta in aceasta statiune va fi cu siguranta una foarte frumoasa, pe care sa nu o uiti chiar atat de usor si care in acelasi timp sa te faca sa revii si anul urmator in acelasi loc.

Principalele avantaje ale statiunii sunt date de:

partii foarte bune, unde se pot practica sporturile de iarna – instaltii pentru zapada artificiala si instaltii performante pentru iluminarea nocturna;
trambulina de schi pentru sarituri;
teren special amenajat pentru vantoare;
terenuri de sport amenajate.

Vezi si:  Cazare Bran

In plus, beneficiind de avantajul unui loc de cazare ieftina la o pensiune sau vila din Predeal nu vei mai avea apoi niciun motiv pentru care sa iti mai faci probleme si vei putea sa te bucuri de o vacanta de neuitat intr-un dintre cele mai frumoase statiuni montane din Romania.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *