Chiar daca suntem de abia la începutul primaverii, planurile pentru petrecerea vacantei de vara, facute din timp, va  pot scuti de mari batai de cap. Agentiile de turism deja s-au pregatit pentru sezonul estival si le propun turistilor oferte dintre cele mai bune. Cum înca nu am scapat de criza, hotelierii au pastrat preturile scazute practicate anii trecuti astfel încât sa mentina crescut interesul turistilor. În plus, agentiile de turism mizeaza si în acest an pe alegerile facute de români anii trecuti venind cu oferte Bulgaria si România, în special o oferta all inclusive litoralul romanesc 2016 .

Pentru a alege un pachet turistic care sa se potriveasca tuturor cerintelor voastre, cel mai bine este sa analizati piata. Astfel, trebuie aleasa destinatia în functie de buget, iar în aceasta perioada agentiile au reduceri importante pentru litoral Bulgaria, dar si pentru litoralul românesc.

Pentru ca atât hotelierii, dar si agentiile de turism se pregatesc din timp pentru sezonul estival, acestia îti vor prezenta ofertele turistice în cadrul târgurilor de turism care se vor desfasura în aceasta primavara în capitala, dar si în alte orase din tara. Primul târg de tursim organizat de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din România va fi organizat la Romexpo în perioada 15 – 18 Martie.

Agentiile de turism participante îti vor prezenta ofertele pentru viitorii clienti. Ca si anii trecuti vor veni cu destinatii exotice precum Bali sau Bora Bora pentru segementul de turisti care îsi permita sa investeasca într-o vacanta exotica. Însa si în acest an, directia principala vor fi vacantele ieftine, oferte Bulgaria, oferte Mamaia pentru segementul de turistii cu venituri medii. Motivatia este ca peste 60 % din turistii care au ales destinatii românesti au cumparat de fapt Oferte Speciale , adica pachete la cele mai mici tarife. Tot în cadrul târgurilor de turism, clientii pot beneficia de oferte speciale si reduceri însemnate la pachetele turistice achizitionate în cadrul tîrgurilor.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *