Petrece sarbatorile de iarna la un hotel in centrul Bucurestiului!

0

Cea mai importanta artera din Bucuresti este, fara indoiala, Calea Victoriei. Aceasta are o lungime de 2,7 kilometri si incepe din Piata Victoriei si se termina in Piata Natiunile Unite. Calea Victoriei detine foarte multe obiective turistice, aceasta fiind una dintre cele mai vizitate din tot Bucurestiul. Pe langa constructiile tipic gothice si baroce din aceasta zona, se mai pot admira, de asemeni, parcurile verzi, imbinandu-se, astfel, perfect aspectele urbane cu cele ale naturii. Daca va aflati in Bucuresti, este necesar sa vizitati Calea Victoriei, aceasta zona fiind una dintre cele mai frumoase din punct de vedere urban si istoric, din intreaga tara.

In aceasta perioada intreg Bucurestiul are „haine de sarbatoare”, atmosfera fiind una feerica. Pentru a simti cat mai mult pulsul orasului in acesta minunata perioada a anului este indicat sa alegeti un hotel cat mai apropiat de centrul orasului.

Hotel Capitol , un hotel de 3 stele care se afla in centrul vechi al Bucurestiului si, de asemeni, pe Calea Victoriei, este unul dintre hotelurile care combina intr-un mod perfect stilul arhitectural gothic cu cel neo-romanesc, fiind, de asemeni, printre cele mai vechi hoteluri din Bucuresti. Datorita pozitionarii sale, este foarte vizitat de turistii care vin in Bucuresti, fie ca sunt in vacanta sau pentru afaceri. Hotelul Capitol este, intr-adevar, superb, datorita detaliilor deosebite din interiorul acestuia, imbinandu-le intr-un mod in care eleganta incepe sa aiba un alt sens. De asemeni, turistii care doresc sa se cazeze in acest hotel o fac datorita obiectivelor turistice numeroase din imprejurul sau.

Hotel Moxa este unul dintre cele mai noi hoteluri care se afla pe Calea Victoriei. Acesta este unul de lux, de tip boutique, care se adreseaza, in special, persoanelor care au un nivel de trai mai ridicat. Fiind, totusi, un hotel nou, care dispune de o arhitectura contemporana, acesta se imbina perfect cu arhitectura neo-romaneasca si gothica, avand, astfel, un impact vizual superb. Hotel Moxa dispune de 24 de camere, avand urmatoarele facilitati: aer conditionat, televizor LCD, minbar, aer conditionat, uscator de par, Internet wireless si multe altele.

Vezi si:  Bilete de avion si hoteluri prin BileteAvion.com.ro

Hotel Grand Continental este un hotel de 5 stele aflat pe Calea Victoriei, fiind unul dintre cele mai luxoase din aceasta zona. Detaliile arhitecturale pe care le are de oferit acest hotel sunt superbe, avand, totodata, o pozitionare perfecta in zona in care se afla. Preturile la acest hotel variaza in functie de tipul de camera dorit. Facilitatile acestui hotel sunt: televizor LCD, Internet wireless, aer conditionat, o gama variata de cosmetice, uscator de par, prosoape si halat, jacuzzi, o sala de fitness si sauna si multe altele.

Daca doriti sa va cazati in cea mai vizitata si frumoasa zona a Bucurestiului, si anume pe Calea Victoriei, puteti alege unul dintre hotelurile de mai sus, fiecare dintre ele oferind o experienta inedita si putand ajunge la un nivel mare de relaxare, datorita calitatii serviciilor oferite de ei. Rezervarile prin intermediul portalului hotel-bucuresti.com sunt confirmate in numai cateva minute de la primirea solicitarii.

In luna decembrie majoritatea hotelurilor din Bucuresti isi asteapta oaspetii cu tarife speciale!

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *