Vama Veche este un mic sat al judetului Constanta, acesta apartine  de comuna Limanu. Este asezat pe malul Marii Negre la cativa kilometrii de frontiera cu Bulgaria. Pana la sfrasitul anilor ’90 acesta era forte putin fregventata cunoscuta pe atunci de catre turisti ca fiind un mic sat de pescari, preferat mai mult de nudisti, cea mai mare parte dintrei ei statea cu cortul pentru a se bucura de natura.

Succestul pentru  numarul de turisti se dotoreaza trupei de muzica rock romaneasca VamaVeche care prin muzica au reusit sa aduca o alta infatisare satului devenind mai tarziu o statiune  datorita concertelor formatiei care le sustineau in perioada verii aici. Din 2003 in vama  a inceput sa se sustina festivalul  Stufstock. Acum statiunea vama veche  este una din cele mai mediatizate .

Turistii care vin la Vama Veche sunt in mare parte tineri, student si elevi noncomformisti. Plaja de este relative buna, lata de 200 menti  originalitate ca si la costinesti este data de vechea epava africana.

Cazarea se facea in cea mai mare parte la casele satenilor si in locul de camping.Dorita  fluxului de turisti autoritatile au fost determinate sa construiasca hoteluri si pensiuni aferindu-i statiunei de la frontier o alta infatisare. In vama cazarea pentru o noapte incepe de la 40 lei la case, iar cam de la 60 lei pentru pensiuni cu conditii satifacatoare. Tineri care nu au somn noapte isi pot petrece timpul in cluburi , discoteci si baruri majoritatea in aer liber.Tineri din ziua de azi zic ca vama a devenit un trend.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *