|

Scapa de hazardul cotidian si trage o fuga la Busteni

Trebuie sa specific de la bun inceput faptul ca intentia acestui articol despre Busteni nu este acela de a preamari si lauda in neant cadrul natural deosebit regasit aici, ci mai nuantat spus, constituie un imbold catre miscare, o descindere captivanta care te va scufunda putin cate putin intr-o serie de imagini peisagistice privilegiate care vibreaza si care emotioneaza orice privitor din Busteni indiferent de mediul sau social, de educatie, de felul sau de a fi sau de starea de spirit.

Vazandu-te cu faptul implinit pe munte, chiar si acel graunte de suflet din tine va intra in hora si vei deveni martorul, poate fara sa constientizezi, al unui frenetic inceput in materie de escapade la munte, o pasiune arzatoare care te va ademeni catre vacante de vis in Romania si catre tinuturi covarsitoare din tara. Si multumim lui Dumnezeu, avem destule!

Care taram romanesc este mai frumos, mai atragator – nu pot spune cu certitudine si zic eu nici nu se cuvine sa cantaresc acum coplesitoarele atuuri ale fiecaruia, insa fara doar si poate Busteni ocupa un loc onorabil in acest clasament. Nu putini sunt aceia care au ramas fideli dupa o indelungata bucata de timp de cotloanele din Busteni si care si astazi uimesc prin dexteritate si coerenta atunci cand se pune problema ghidarii turistilor pe traseele montane din zona.

Explicatia ar fi una simpla pentru ca odata cercetate si colindate cararile din Busteni sunt practic puternic inradacinate sau mai bine spus imortalizate in suflet si in minte. Daca totusi nu esti la prima experienta in Busteni si mintea iti joaca feste, poti sta fara griji pentru ca aici gasesti o ceata de cunoscatori fie ei ghizi turistici specializati sa pur si simplu localnici dornici sa te ajute care te vor indemna pe toata perioada de cazare Busteni catre cele mai captivante locatii turistice din imprejurimi.

Indrazneste macar o data sa iesi din hatisul asta des, sa te eliberezi de forfota, nebunia si oboseala acumulate deseori involuntar dar care isi pun amprenta pe viata noastra cotidiana si trage o fuga la Busteni. Scapa de hazardul de zi cu zi la Busteni si nu vei regreta!

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented