Statiunea Jupiter, un rai pe pamant

0

Statiunea Jupiter se afla langa lacul Tismana si in apropierea padurii Comorova, in judetul Constanta. Jupiter este recunoscuta ca fiind o statiune linistita si plina de vegetatie care in marea ei parte se regaseste langa locurile de cazare, cu precadere langa hotelurile din Jupiter. Plaja statiunii este foarte lunga avand in jur de 1.000 de metri si se prelungeste pe cea din statiunea Neptun. Jupiter este una dintre cele mai noi statiuni de pe litoral, aceasta a fost deschisa in 1970.

Aceasta statiune aduna an de an numerosi turisti care vin aici pentru a vedea marea si plaja cu nisip fin, terenuri de sport, teatru si cinema in aer liber, piscine, discoteci, chiar si pentru plimbrile cu barca pe lacul Tismana.  In plus, ca o noutate, in Jupiter poti gasi oferte de cazare all inclusive, preturile fiind cele mai avantajoase de pe tot intreg litoralul romanesc.

In lunile de sezon cerul este in mare parte senin, iar soarele sta pe cer in jur de 10-12 ore pe zi. Asa ca temperature medie este undeva la 22 grade Celsius, dar tinand cont de ultimele veri caniculare, mai mult ca sigur ca temperaturile din sezon sunt mult mai ridicate, cel putin pe timp de zi. Statiunea este recomandata atat pentru odihna si relaxare cat si pentru o cura heliomarina. Tot aici se pot trata diferite boli si afectiuni ale corpului, printre care si: hipotirioidie, limfatism, anemie secundara, decalcifiere si boli reumatice.

Superba statiune a Marii Negre dispune de o mare baza de hoteluri si in consecinta aici veti gasi destul de multe oferte litoral, majoritatea hotelurilor nedepasind trei stele, iar amplasarea lor fiind perpendiculara pe linia tarmului.

Statiunea Neptun este un loc de distractie atat pentru adulti cat si pentru copii. Aici exista posibilitatea plimbarii cu sky-jetul sau practicarea unor cursuri de scuba diving. In fiecare seara de vara si nu numai cele doua cluburi din zona Mondy si Paradiso va asteapta sa va distrait si sa va simtiti bine.

De obicei, aceasta statiune situate intre Neptun si Cap Aurora este ocolita de o multime de turisti in fiecare an datorita faptului ca este mult prea linistita. In general cei care lipsesc cu desarvarsire sunt tinerii deoarece mai degraba aleg sa mearga in Costinesti, statiune care a fost construita special pentru tineri. Daca va intereseaza aceasta statiune nu trebuie decat sa cautati oferte de cazare Costinesti, cu siguranta veti gasi ceva acceptabil

Totusi, daca sunteti in cautarea unei oaze de liniste departe de tumultul statiunilor “vedeta”, Jupiter va asteapta cu bratele deschise, cu nisipul fin, cu marea racoritoare si cu multa verdeata, locul potrivit pentru o vacanta relaxanta.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *