Vila Evergreen, Predeal

0

Statiunea montana beneficiaza de un cadru natural binecuvantat de de Dumnezeu cu o frumusete ireala.

Depresiunea in care este situata localitatea este inconjurata de masivul muntos Clabucet, masivul muntos Piatra Mare, masivul muntos Baiu si masivul muntos Bucegi. Altitudinea asezarii urbane se situeaza intre 1030 m si 1110 m.

Predealul este o statiune care ofera clipe de relaxare turistilor pe tot parcusrsul anului. In sezonul de vara temperatura medie este situata in jurul valorii de 16 °C, temperatura optima pentru practicarea drumetiilor montane sau a altor sporturi sau activitati recreative.

In sezonul de iarna, valoarea medie inregistrata este de -8 °C, sporturile de iarna pentru care este faimoasa statiunea fiind practicate in cele mai bune conditii. Stratul de zapada depus pe timpul sezonului alb depaseste constant 1 m si se pastreaza pentru cateva luni (80-120 zile).

Pe parcursul primaverii si toamnei, aversele de ploaie sunt frecvente. Acest lucru favorizeaza gradul ridicat de ozonare al aerului, fiind unul dintre cele mai ridicate nivele din tara.
Pentru o imagine de ansamblu, clima specificica Predealului este temperat continental, specifica regiunilor aflate in interiorul continenetelor si predominanta in toata Romania. Valorile medii inregistrate in aceasta statiune bioclimaterica sunt sub cele anuale in Romania pe timpul lunilor de vara (20 – 35 grade Celsius) si se incadreaza in limitele anuale inregistrate pe teritoriul romanesc in timpul iernii (-10 – -40 grade Celsius).

Vremea in Predeal in 2013 a oferit o lovitura grea proprietarilor de vile, pensiuni si hoteluri din Predeal. Conditiile capricioase din lunile Ianuarie si Februarie 2013 cu precipitatii solide de zapada peste media normala au blocat accesul amatorilor sporturilor de iarna spre frumoasa statiune. Partiile de schi impecabile au asteptat in zadar sosirea turistilor, care au fost nevoiti sa isi anuleze rezervarile la unitatile de cazare din zona.

Pentru alegerea perioadei optime penrtru un weekend la munte, Vila Evergreen ofera nu doar vremea Predeal in sectiunea specializata ci si camere web live, accesibile de acasa.

Despre Evergreen

Vila de patru stele, specializata pe Cazare Predeal penrtu concedii, vacantele familiei impreuna cu copiii dar si pentru companii. Este dotata cu sala de sedinte-conferinte-seminarii cu mesele aranjabile in forme de diverse functiuni, video proiector, internet wireless si sala cu calculatoare desktop legate in retea, se adreseaza grupurilor de 24-30 de persoane. Vila asigura, prin restaurantul propriu, pensiune completa.

 

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *