|

Alegerea salonului de frumusete. 5 criterii esentiale

Fiecare om este frumos in felul sau, insa societatea moderna ne cere mult mai mult decat frumusete naturala. Frumusetea moderna se bazeaza pe atitudine, outfit si capacitatea de a ii da fetei o culoare noua in fiecare zi. Este motivul pentru care producatorii de cosmetice sunt milionari iar magazinele de haine sunt peste tot. Atunci cand vine vorba despre make-up lucrurile sunt destul de complicate. Unele femei isi pot face singure make-upul si se pot lauda cu rezultatele. Altele insa, au nevoie de un salon frumusete. Un astfel de salon poate sa asigure servicii complexe si sa schimbe in totalitatea imaginea unei persoane, atata vreme cat este ales cu atentie.

Care sunt criteriile de care trebuie sa tii cont in momentul in care alegi salonul de frumusete?

  1. Igiena. Este primul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere, mai ales daca ai de gand sa iti faci unghiile sau parul. Diverse afectiuni ale scalpului sau ale unghiilor se transmit cu usurinta, ceea ce inseamna ca igiena trebuie sa fie una perfecta. Daca ai ajuns la un salon care crezi ca nu se inscrie in tiparele de igiena pe care le cauti, mai bine treci la urmatorul. Fiecare ustensila folosita trebuie sa fie igienizata dupa fiecare folosire, indiferent ca este vorba despre foarfeca, pila de unghii sau alte instrumente folosite de cosmetician.
  2. Produsele folosite. Cosmeticele, accesoriile si mobilierul trebuie sa fie de foarte buna calitate. Cel mai probabil iti va fi greu sa analizezi calitatea produselor, insa poti sas intrebi despre branduri si sa te informezi. Exista cativa producatori care fac produse excelente si este bine sa te asiguri ca te bucuri de rasfat, beneficiind de acestea.
  3. Pregatirea personalului. De foarte multe ori, cei care lucreaza intr-un salon de frumusete sunt adevarati artisti. Acestia trebuie sa gaseasca cea mai buna solutie pentru a-ti evidentia partile bune ale fetei si ale corpului, ceea ce necesita viziune si inspiratie. Discuta cu personalul inainte de a lua o decizie si asigura-te ca este pregatit sa iti ofere imaginea de care ai nevoie.

De asemenea, trebuie sa tii cont de costuri. Exista mii de saloane de frumusete in Romania, iar preturile variaza foarte mult. Adeseori un pret mare denota calitate, insa nu este o regula 100% corecta. Daca analizezi bine piata poti descoperi saloane cu preturi decente, care ofera servicii excelente.

 

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...