|

Avantajele terapiei vampir din punct de vedere cosmetic

Sunt persoane care si-au dorit sa faca un lifting facial insa le-a fost teama sa apeleze la bisturiu. In cazul acestora, Terapia Vampir se poate dovedi o solutie excelenta. ?i nu, nu este atat de infricosatoare pe cum suna!

avantaje-terapia-vampir-din-punct-de-vedere-cosmeticTerapia vampir pentru ten este un lifting facial non-chirurgical in care un amestec natural de plasma recoltat din sangele pacientului este injectat in anumite zone ale fetei. Procedura relativ noua este foarte popular printre celebritati. Acest tip de procedura este utilizat de persoanele care nu doresc sa utilizeze Botox si prefera o abordare mai naturala a tratamentului.

Terapia dureaza aproximativ 30-40 de minute. Inainte ca procedura sa fie efectuata, chirurgul trebuie sa recolteze sange de la pacient, apoi sa separe trombocitele de sange. Trombocitele sunt apoi injectate in zonele pe care pacientul le-a indicat: obrajii, liniile gurii, sub ochi etc.

Terapia Vampir are multe beneficii asupra tenului, atat din punct de vedere cosmetic cat si financiar. Aceasta procedura este minunata pentru ten, deoarece nu numai ca asigura ten mai luminos, dar injectarea se face numai cu resurse naturale, pe cand, alte terapii utilizeaza materiale artificiale. De asemenea, terapia vampir pentru ten este mult mai putin costisitoare decat alte tipuri similare de proceduri de refacere a pielii. In ceea ce priveste siguranta terapiei, deoarece se injecteaza doar elemente naturale, liftingul facial este foarte sigur. Nu exista efecte secundare cunoscute, iar organismul accepta cu usurinta tratamentul, deoarece este preparat din sangele pacientului. Exista o teorie potrivit careia folosirea propriilor tesuturi ale corpului va determina regenerarea colagenului, desi acest lucru nu este pe deplin dovedit.

Ceea ce face ca Terapia Vampir pentru ten sa fie si mai interesanta este ca acest tip de lifting facial nu foloseste niciun fel de produs artificial, facand-o astfel o alegere mult mai sigura.

Nu este nimic in neregula cu dorinta de a va lumina putin tenul, iar cu ajutorul acestui tip de terapie puteti face acest lucru destul de repede si intr-un timp scurt de recuperare.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...
Site de reduceri si oferte online.