|

De ce sa optezi pentru masajul facial. Cateva motive

Din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru masajul facial precum masajul Kobido. Acest masaj facial japonez poseda un numar mare de avantaje, avantaje asupra carora ne vom opri in cele ce urmeaza.

Estomparea cicatricilor lasate de acnee

In functie de gravitatea cicatricilor de acne, dermatologii recomanda procedure adaptate si/sau crème adaptate. Masajul facial ne ajuta sa tratam cicatricile precoce si cicatricile lejere/moderate. Cicatricile preoce se pot vindeca si sa atenueze datorita imbunatatirii circulatiei sanguine datorate masajului facial.

Cicatricile lejere si moderate sunt in general permanente si pot fi tratate prin dermabraziune, tratamente cu laser sau ale proceduri estetice. Detoxifiind pielea si imbunatatind textura acesteia, masajul facial poate completa alte tehnici de estompare a cicatricilor.

Reduce umflaturile fetei

Se intampla des sa te trezesti cu fata umflata? Acest lucru se datoreaza adesea retentiei de apa care poate fi cauzata de o alimentatie bogata in sare sau in perioada menstruatiei. Masajul reprezinta una din cele mai facile si mai eficiente metode de a scapa de aceasta problema.
Una din functiile principale ale tesutului limfatic este aceea de a elimina excesul de lichid din tesuturile corpoorale. Un masaj facial precum Kobido elimina excesul de lichid spre ganglionii limfatici ai gatului.

Ideal pentru ochii obositi

Daca compresele reci, bucatile de castraveti si saculetii de ceai reprezinta principalele modalitti de a reduce pungile de sub ochi, masajul facial este o metoda mai moderna de a elimina aspectul de ochi obositi. Masajul Kodibo este cel care te ajuta sa elimini pungile de sub ochi. Atunci cand alegi un aparat de masaj pentru fata trebuie sa te asiguri ca acesta este potrivit pentru tenul tau fragil, mai ales pentru pielea de sub ochi. Iti poti folosi mainile sau o unealta ideala pentru aceste zone mai delicate ale fetei tale.

Sursa: https://www.seodigg.fr/2022/03/30/les-raisons-dopter-pour-le-massage-du-visage/

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented