Foloseste zi de zi creme cu propolis si aloe vera pentru hidratare

0

Crema cu aloe vera si propolis este cu mult mai mult decat o simpla crema hidratanta. Realizata in principal din gel stabilizat de aloe vera si propolis, Aloe Propolis Creme are o textura onctuoasa si densa, la care Forever Living Products a adaugat si extract de musetel si tataneasa pentru a spori proprietatile calmante ale cremei, cat si vitamina A si vitamina E pentru a grabi vindecarea pielii in caz de incidente.

Despre experienta firmei Forever Living Products in domeniul aloei vera este de prisos cred sa mai vorbim, putem spune doar ca experienta sa in aloe vera si in domeniul produselor apicole este cea care a permis realizarea acestei creme de exceptie, cu proprietati hidratante, facand din Aloe Propolis Creme una dintre cele mai cunoscute creme Forever Living Products.

Combinatia dintre cele doua mari componente despre care am vorbit, permite transportarea propolisului cu proprietatile sale vindecatoare si antibiotice pana in straturile cele mai adanci ale pielii, in felul acesta grabindu-se vindecarea si regenerarea locului afectat.

Modul de administrare este unul foarte simplu ca in cazul oricarei creme, adica se aplica pe locul afectat pana la intrarea acesteia in piele. Este necesara o curatare a locului in prealabil, de preferat tot cu produse pe baza de aloe vera.

Sintetizand datale putem afirma cu certitudine despre crema cu aloe vera si propolis:

  • Este o crema hidratanta ce poate fi folosita ca si crema de zi, asigurand hidratarea pielii si o catifelare de exceptie a acesteia
  • Poate fi folosita si in caz de accidente minore, datorita continutului de aloe vera si propolis, mai ales aloe vera despre care toti stim ca este benefica in acest sens
  • Contine si extract de musetel si tataneasa, plante folosite si ele de multe companii din industria produselor de infrumusetare si ingrijire a pielii, datorita proprietatilor sale de ingrijire ale pielii
Vezi si:  Lacuri speciale pentru unghii

Aloe Propolis Creme se poate achizitiona de pe siteul www.natural-aloevera.ro, site dedicat produselor pe baza de aloe vera, marca Forever Living Products, la preturi ce pot include discounturi intre 15 si 36% fata de pretul de lista.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *