|

Greseli de frumusete de evitat atunci cand afara este frig

Frigul si vantul ne obliga sa ne scoatem de la naftalina manusile, fularul si caciula. Insa cum am putea sa ne protejam pielea si parul de toate aceste neplaceri cauzate de frig? Si, mai ales, care sunt gesturile de evitat?

Faci un dus mult prea fierbinte. In timp ce frigul si vantul scad temperaturile, tu abia astepti sa ajungi acasa sa faci un dus sau o baie fierbinte. Insa, atentie, apa fierbinte nu face decat sa favorizeze uscarea cutanata. Si chiar daca perspectiva unui moment de relaxare este ispititoare, nu ar trebui sa zabovesti prea mult sub dus iarna. Asta doarece iarna pielea se usuca mult mai usor si mai rapid mai ales pe picioare, brate si abdomen. Incearca sa diminuezi temperatura apei cu cateva grade. Si nu uita sa te hidratezi cu o crema imediat ce iesi din dus.

Uiti sa iti ingrijesti buzele. Odata cu instalarea frigului, pielea noastra are tendinta sa se usuce mult mai repede. Se deshidrateaza in unele parti, mai ales in zona fetei. Insa cea mai sensibila zona la schimbarile de temperatura sunt buzele. De aceea, este important sa alegi o ingrijire adaptata, un balsam pentru buze spre exemplu. In fiecare dimineata si seara aplica un strat generos de balsam de buze.

Uiti sa iti hidratezi fata si corpul. Pielea noastra are nevoie de hidratare de-a lungul intregului an. Iarna nu trebuie sa eziti sa il hidratezi cat mai des cu putinta. Inainte de etapa machiajului nu uita sa aplici un produs tonic sau o apa florala, apoi aplica un ser si/sau crema hidratanta. Si, chiar daca fondul de ten afiseaza proprietati hidratante, evita sa il aplici fara baza enumerata mai devreme. Pentru corp, iarna hidratarea este obligatorie. Ulei, lapte pentru corp, crema hidratanta, rasfata-ti pielea fara moderatie pe timp de iarna.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented