|

Lacuri speciale pentru unghii

Daca nu ati incercat pana acum lacurile magnetice pentru unghii, credem ca este exact timpul potrivit sa faceti acest lucru. Sunt foarte frumoase, interesante si … de efect.

Foarte multe magazine online de specialitate comercializeaza astfel de produse moderne de ceva timp. In momentul de fata, practic, este foarte dificil sa alegem o oja pentru unghii de tip Cat Eye. Acesta este numele acestei categorii de produse comercializate de magazinul online Callipso.ro.

Lacuri speciale pentru unghiiToate produsele Callipso unghii sunt de actualitate, de foarte buna calitate si foarte variate. Practic, este locul de unde orice salon profesional de manichiura si pedichiura poate cumpara orice fel de produs: geluri color, geluri pentru constructii, oje semipermanente, pudre acrilice, solutii degresante, uleiuri pentru cuticule, acetone, aparatura foarte moderna, substante dezinfectante, accesorii si ustensile, etc.

Ce sunt ojele semipermanente magnetice?

Nu este deloc foarte complicat! Lacurile de acest gen contin pulbere sau particule de fier. In momentul in care acestea sunt expuse unui magnet special, acesta le influenteaza aspectul. Modelele care se pot obtine sunt multiple: linii drepte, zig-zag, stele, spirale, etc.

Aceste efecte se obtin in momentul in care magnetul se va mentine peste unghie timp de 10-20 de secunde.

Oja semipermanenta 9D Cat Eyes CANNI – 10

Este un produs modern comercializat de catre magazinul online Callipso.ro. Pentru realizarea unei manichiuri interesante cu acest produs, pentru inceput unghiile trebuie pregatite in mod obisnuit: aranjarea cuticulelor, pilirea luciului natural cu ajutorul unui buffer sau al unei pile, etc.

Apoi, se va aplica o solutie speciala de tip baza. Producatorul recomanda o solutie profesionala, bineinteles, pentru rezistenta maxima si pentru un aspect deosebit. Aceasta va avea nevoie de uscare la lampa UV sau LED, respectand timpul indicat de catre producator, de asemenea.

Peste acest strat important se va aplica un alt strat de baza neagra. Apoi, va trebui sa aplicati primul strat de oja magnetica si sa apropiati magnetul special pentru a obtine modelul dorit. Se va aplica si al doilea strat, ambele urmand sa fie foarte bine fixate si uscate cu ajutorul lampii UV sau LED.

La final, ca in cazul tuturor manichiurilor moderne, aveti nevoie de un strat de Top Coat profesional. Rolul acestuia este de a sigila aproape perfect unghia si de a oferi o stralucire foarte frumoasa acesteia, timp indelungat. Este practic stratul care va proteja lacurile pentru unghii de substantele chimice cu care mainile vin in contact zi de zi, precum si de apa, lovituri si zgarieturi.

Oferta magazinului online Callipso.ro va pune la dispozitie si alte tipuri de oje semipermanente: Forest, Disco, etc. Va recomandam sa analizati produsele firmei cu atentie deoarece sunt produse profesionale si de actualitate maxima. Veti gasi in oferta acestui magazin complex atat produse pentru manichiuri de zi cat si pentru manichiuri pentru ocazii speciale.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented