|

O oferta interesanta!

Evoqe.ro este numele unui important distribuitor de produse profesionale si semiprofesionale destinate realizarii manichiurilor foarte moderne. Orice produs comercializat de acest important magazin online, poate fi comandat si folosit atat de catre saloanele profesionale de manichiuri moderne, cat si de catre persoanele particulare, care isi ingrijesc singure unghiile acasa.

Ce categorii de produse puteti cumpara online in acest moment de aici?

Bineinteles, cele mai importante categorii sunt gelurile pentru constructii si solutiile principale pentru realizarea manichiurii in sine. Este vorba despre foarte multe solutii de tip Primer, baza sau top. De asemenea, oferta Evoqe.ro, mai include si solutii moderne pentru degresare, acetone, solutii pentru indepartarea cuticulelor, uleiuri pentru cuticule, etc.

Manicure and pedicure.Gelurile pentru constructii sunt de diferite tipuri si toate sunt fabricate de catre producatori celebri in multe tari din Europa si din intreaga lume.

Deoarece sunt produse profesionale, se lucreaza foarte usor cu ele si se obtin rezultate excelente. Profesionistii cunosc bine avantajele de a realiza manichiuri moderne cu ajutorul produselor fabricate de acelasi producator! Asadar, daca veti tine cont de sfatul lor, aveti acum un loc sigur de unde puteti comanda orice tip deprodus necesar ingrijirii moderne a unghiilor!

O gama extrem de variata de oje semipermanente

Manichiurile semipermanente sunt la moda! Deoarece sunt mai usor de realizat decat cele cu gel de constructii, ele sunt preferate de foarte multe persoane. Rezistenta lor in timp este asemanatoare cu rezistenta unghiilor cu gel UV. Se lucreaza mult mai usor si in caz de aparitie a problemelor, oja semipermanenta poate fi indepartatafoarte usor si acasa, fara a fi nevoie de o programare la un salon profesional de manichiuri si pedichiuri.

Este vorba despre oje marca CANNI, ROSALIND, VANELISA, oje EVERIN, disco, fosforescente, Cameleon, Cat Eye, Rainbow, oje FSM, etc.

O simpla analiza a acestei oferte va demonstra ca, alegerea pe care urmeaza sa o faceti, este foarte complicata. Toate modelele arata excelent de bine! Cu usurinta veti obtine manichiuri si pentru evenimentele foarte speciale, intr-un mod mult mai simplu, decat apeland la manichiurile complexe ce implica folosirea gelurilor de constructie.

Toate categoriile de decoruri si tatuaje unghii

Decorurile pentru unghii ne sunt de folos, mai ales atunci cand avem nevoie de un aspect mult mai modern al unghiilor. Spre exemplu, pentru acest sezon de toamna, in aceasta complexa gama de decoruri unghii, sigur veti gasi cateva modele interesante pentru a fi in ton cu sezonul acesta. Pietre de diferite culori si marimi, flori, linii, glittere, sclipici, tatuaje sunt doar cateva exemple neimportante, care va pot inspira.

Daca sunteti atenta la felul in care aratati si daca va place ca privirile sa se indrepte intotdeauna asupra dumneavoastra, atunci, nu evitati sa consultati toata gama de produse Evoqe.ro: stampila unghii, freze electrice, buffere, accesorii pentru manichiuri, aparatura moderna, solutii pentru ingrijirea cuticulelor, pile, etc.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented