Pregatirea tenului pentru sezonul rece

0

Tenul fiecarei persoane este diferit iar actiunea factorilor  externi il afecteaza. Daca la stres, fumat, poluare si un stil de via?a nu tocmai sanatos se mai adauga si frigul, tenul nostru are mult de suferit in sezonul rece.  Toaste aceste neplaceri pot fi combatute foarte  usor, iar pielea poate redeveni fina, luminoasa si hidratata.

Power C, scut în calea radicalilor liberi

Vitamina C este secretul unui ten frumos si luminos pentru c? asigura pielii protectie antioxidanta. Aportul de vitamina C este necesar in orice anotimp dar in special iarna. La Sara Studio v? puteti pregati tenul pentru sezonul rece cu ajutorul tratamentului Power C de la Skeyndor, recomandat la orice varsta si oric?rui tip de ten.

Pe langa faptul ca tratamentul Power C reface fibrele de colagen si are proprietati antiinflamatoare, acesta constituie si un scut eficient in calea radicalilor liberi si, implicit, a imbatranirii tenului. In plus, Power C  pastreaza concentratul de 15% vitamina C pura incapsulata cat mai mult timp în produsele utilizate la tratament.

Power Hyaluronic catifeleaza pielea

Oricat de bine ai crede ca te hidratezi band apa, nu intotdeauna metoda este de ajutor si pentru tenul tau. In special in sezonul rece, este nevoie si de altceva, pentru ca nimeni nu-si doreste un ten cu aspect imbatranit, ten, lipsit de stralucire. Sara Studio ofer? tratamentul Power Hyaluronic ce te ajuta sa ai, în ciuda frigului de afar?, un ten catifelat si pielea hidratata.

De asemenea, nu doar vremea rece ne afecteaza pielea, ci si aerul conditionat, de acasa, din ma?ina sau de la birou. Acesta constituie un factor ce ne agreseaz? permanent tenul insa problema poate fi  prevenita sau combatuta cu ajutorul tratamentului Power Hyaluronic.

Vezi si:  Un ten perfect in patru etape
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *