Produse moderne pentru manichiuri frumoase de toamna!

0
Nail technician giving customer a manicure at the beauty salon

Pentru acest sezon de toamna avem nevoie de lucruri frumoase care sa ne inveseleasca putin, pentru a trece mai usor peste perioadele de restrictii noi, impuse de pandemie.

Pentru manichiuri si pedichiuri moderne care ne scot in evidenta intr-un mod foarte placut mainile, in primul rand, va recomandam produse noi si foarte interesante comercializate de catre un important distribuitor de produse profesionale si semiprofesionale – Enails.

Nail technician giving customer a manicure at the beauty salonAsadar, daca detineti un salon de infrumusetare sau un salon de manichiuri si pedichiuri sau daca obisnuiti sa va ingrijiti singuri unghiile acasa, puteti incepe noul sezon de toamna, facand cateva schimbari. Produse noi si de foarte buna calitate, oje frumoase, decoruri de toate tipurile, tatuaje foarte la moda, sunt doar cateva solutii pentru a trece mai usor peste perioada aceasta dificila.

Recomandarile noastre

Oja semipermanenta CANNI fosforescenta, U02

Este un gel profesional marca CANNI care are o rezistenta de pana la 3-4 saptamani. Una dintre caracteristicile ojelor marca CANNI este aceea de a avea un luciu atat de intens, incat acesta nu se va estompa in timp. Poate fi folosita de catre saloanele de infrumusetare, precum si acasa. Uscarea la lampa UV este rapida, la lampa LED dureaza doar 30 de secunde iar la cea de tip UV timpul necesar pentru o uscare buna este de 120 de secunde.

Pentru aplicarea corecta a unui astfel de produs profesional, este nevoie ca unghia sa fie foarte bine pregatita cu ajutorul unui buffer. Apoi, va fi nevoie de un strat de BaseCoat CANNI, de preferat, care se va usca foarte repede cu ajutorul lampii UV. Apoi se va aplica un strat subtire de oja fosforescenta sau doua, dupa preferinte. Fiecare strat trebuie foarte bine uscat cu ajutorul lampilor profesionale. La final, acest tip de oja semipermanenta necesita aplicarea unui lac de tip Top Coat. Si acesta va necesita uscare profesionala ca si cele doua straturi de oja.

Vezi si:  Ghid beauty pentru mirese inainte de nunta

Nu trebuie sa va faceti griji din punctul de vedere al felului in care se indeparteaza. Este simplu! Puteti folosi capsule Soak Off Remover. Acestea se vor pune intr-un recipient si aici se vor inmuia unghiile timp de 10-15 minute. Indepartarea ojei se va face foarte usor.

Oja semipermanenta EVERIN Smuzi, 7 ml

Este un produs foarte interesant, deosebit si nu costa mult. Se aplica intr-un mod clasic. Unghia trebuie pregatita complet: curatare, matuire si cuticulele, la fel. Se aplica un strat de tip primer. Apoi se va aplica si un strat de tip BaseCoat. Abia apoi se va aplica acest model de oja, de preferat in doua straturi subtiri. Fiecare strat necesita uscare cu ajutorul lampii UV sau LED. La final va fi necesar si un strat de Top Coat care se va usca, de asemenea, cu ajutorul lampii UV.

Pretul acestui produs este de doar 25 de lei. Va recomandam sa consultati si oferta de seturi Venalisa de aici!

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *