|

Tendinte machiaj pentru primavara – vara 2018

Cele mai recente tendinte in materie de machiaj pentru primavera ce tocmai s-a instalat in sfarsit in drepturi, sunt cele care te vor ajuta sa fii cea mai stralucitoare si cea mai frumoasa.

Tenul nude si glowy, cea mai frumoasa tendinta a primaverii anului 2018. Tenul este cel mai important in machiaj. O etapa de baza, esentiala la care nu trebuie nu trebuie sa renunti sub niciun pretext. Iar de ceva sezoane incoace, tenul natural este cel mai in voga. In 2018, lucruile stau exact la fel. Mizeaza pe un ten nude si glowy care va calma putin jocul mai ales daca alegi sa mizezi pe un machiaj al ochilor mai accentuat. Baza pentru ten este deci esentiala pentru a ascunde imprefectiunile tenului.

Paiete, negru sau culori, totul este permis pentru ochi. In ceea ce priveste machiajul ochilor, in aceasta primavara totul este permis. Culorile pastelate sunt inca in voga dar fac loc si celor mai profunde. Verde mint, albastru azur, violet pal, violet cu irizeuri sau albastru inchis… ai de unde alege atunci cand vine vorba despre farduri.

Negrul intens este si el foarte in voga, fie ca vorbim despre un eye-liner retro sau un machiaj smokey mai intens. Deci ramane o valoare sigura in materie de make-up. Poti sa ai adopti fie pentru un look de femme fatale, fie pentru un look mai catifelat.

Gata cu austeritatea, mizeaza pe paiete. Anul 2018 este anul glitterului, al paietelor sau al tuturor produselor pentru machiaj care stralucesc.

Rosul si rozul corail, cele mai in voga tendinte ale primaverii anului 2018. Deci cele mai in voga nuante pentru cele mai fru,moase buze mate sunt rosul intens si atemporal, dar si rozul corail pentru cel mai insorit si mai fructat efect.

In ceea ce priveste blushul, cel in nuante de roz este cel mai frumos si cel mai in voga. Iar sprancenele, raman la fel de groase si de perfect conturate.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...