|

Un ten perfect in patru etape

Toata lumea are propriile sale obiceiuri atunci cand vine vorba despre ingrijirea tenului. Esti sigura insa ca ai adoptat obiceiurile potrivite?

Etapa numarul unu – curata tenul. Cutarea tenului este o etapa indispensabila atunci cand vine vorba depre rutina de ingrijire pentru un ten perfect. Iti vei pune cel mai bine in valoare tenul dar il vei si pregati in acelasi timp pentru aplicarea altor produse. Pielea sensibila va fi curatata perfect cu ajutorul apei micelare.

Tonifica. Aplicarea unei lotiuni tonice este facultativa dar nu are cum sa ii dauneze epidermei, fara indoiala. Ba din contra. Iti va calma tenul dupa ce ai aplicat un produs de purificare poate prea agresiv cu epiderma. Nu folosi insa o lotiune tonica daca ai pielea mai grasa, deoarece poate favoriza producerea de mai mult sebum.

Stimuleaza penetrarea produselor de ingrjire. Ultima etapa inainte de aplicarea cremei de zi- serul. Acesta se aplica pe pielea umeda pentru ca acesta sa fie absorbit mai usor si se aplica pe intreaga fata sau pe gat. Serul este un produs indispensabil pentru ingrijirea tenului, deoarece poate stimula principalii compusi sau activi din crema ta hidratanta.

Hidrateaza. Incheie rutina pentru ingrijirea tenului aplicand o crema intens hidratanta. Nu uita de gat. Aplica crema cu miscari circulare cu degetele, pentru ca aceasta sa penetreze mai usor. Poti incheia masand putin epiderma cu varful degetelor pentru a dinamiza putin epiderma.

Cum ramane cu seara? Seara, trebuie sa iti faci timp pentru a demachia bine tenul. O etapa care nu trebuie niciodata trecuta cu vederea deoarece iti vei astupa porii si vei ajunge sa ai un ten tern. Trebuie sa iti demachiezi bine tenul si sa alegi un produs adaptat tenului tau. Dupa aceasta etapa aplica un produs de ingrijire pentru ten de noapte, pentru un ten perfect la trezire.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...