Când te duci la serviciu cu pãrul ud, transmi?i un mesaj de apatie. Te-ai putea duce vreodatã la o întâlnire sau la un interviu cu pãrul ud? ªi atunci de ce sã te duci la serviciu aºa? Trezeºte-te cu 15 minute mai devreme, sau spãla-te pe cap în seara de dinainte, dar NU te duce aºa la muncã!

Pãrul prins în „coadã de cal”

Ca sã fie ºi mai ºi, unele dintre noi îºi prind pãrul în coadã (mai ales dacã este ud) ºi se duc la muncã. Eu îmi prind pãrul în „coadã de cal” când nu am chef sã mi-l aranjez, sau când mã duc la plajã, dar nu este un look business. Dacã acorzi puþin timp sã þi-l aranjezi puþin, sã-l accesorizezi, ºi în general sã depui minimum de efort cã sã îl faci sã arate cât de cât profesional. Ce crezi cã transmiþi prin atitudinea: „o sã-mi prind repede pãrul cu un elastic pentru cã întârzii” ? Nimic bun, asta e sigur.

casualPapucii Crocs

Papucii Crocs sunt preferaþii multor oameni, dar trebuie menþionat cã nu sunt deloc potriviþi pentru a merge cu ei la birou. Niciodatã! În anumite spitale au fost interziºi pentru cã nu sunt siguri sau igienici. Nici nu vreau sã mã gândesc cum miros…

Let’s Rock!

Tricourile cu sloganuri sau cu ACDC, nu au ce cãuta la serviciu. Blugii rupþi sau tãiaþi nu au ce cãuta la serviciu (ºi acum serios, blugii aratã business?). Hainele pãtate, tocite, ºifonate nu ar trebui sã între în vestimentaþia ta de birou. Hainele care miros urât, trebuie spãlate nu purtate la serviciu.

Vezi si:  Femeia de astazi si extensiile

Prea multe informaþii

Maieurile nu îºi au locul la muncã, ci pe ringul de dans. ªi cel mai important este sã nu ai la vedere bretelele de la sutien! Regulã care se aplicã ºi în cazul lenjeriei intime (nu-i de mirare cã i se spune „intimã”) . Nu este deloc plãcut sã ºtie toatã lumea ce fel de lenjerie porþi în ziua respectivã! Prea multe detalii. Nu e permis sã ai cãmãºi transparente ºi nu sunt permise sutiene negre la cãmãºi albe! Dacã unii considerã cã este ciudat, sau poate mai complicat – având în vedere situaþia economicã actualã – sã te îmbraci în fiecare zi ca „pentru interviu”, este bine totuºi sã fim atenþi la cum aratã hainele, înainte sã ieºim din casã. Ar fi ok dacã ar apãrea o ºedinþã neplãnuitã, pe ultima sutã de metri, cu persoane importante? Ai fi îmbrãcatã potrivit dacã ar trebui sã te vezi cu un client neprevãzut?

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *