Este oare de mirare ca cei mai scumpi pantofi din lume sunt totodata pantofi de dama? In definitiv, femeile sunt cunoscute pentru pofta lor de cumparaturi, dar si pentru afinitatea lor in ceea ce priveste incaltamintea si perechile de pantofi de toate felurile, fie ele scumpe sau nu.

In ceea ce priveste topul celor mai scumpe perechi de incaltari, iata-le pe cele care ocupa primele 3 pozitii.
Pe locul al treilea stau comfortabil o pereche de sandale facute special pentru mirese, produsi de firma Tabithei Simmons. Pretul lor e de circa $2200 pe bucata, plasandu-le astfel direct in top.

Locul al doilea este ocupat de o pereche de pantofi cu toc, produsi de Gianmarco Lorenzi, sandale acoperite cu satin, a caror pret este situat undeva in jurul sumei de $3400. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca nu au fost produse decat 300 de perechi, deci se poate spune fara nicio problema ca acesti pantofi de dama sunt destul de exclusivisti.

Pozitia intaia este ocupata de o pereche de pantofi creati de Roger Vivier, a caror pret este de 7-8 ori mai mare decat modelele anterioare: este de altfel, singurul model Vintage creat de Vivier, deci drept urmare are si un pret pe masura, de circa $26,700, mai mare si de decat petul a multora dintre masinile zilelor noastre.

Acum, chiar daca perechile de pantofi de mai sus sunt extrem de populare si de dorite, asta nu inseamna ca sunt si extrem de cumparate. Sunt putini oamenii care isi pot permite sa cumpere pantofi atat de scumpi, astfel ca, ei mai mult fac parte din statistici si topuri decat sunt cumparati.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *