|

Cum poti creea usor un decor de nunta memorabil nunta tematica

Ceea ce face diferenta intre o invitatie de nunta banala si una care va culege zambetele celor dragi porneste de multe ori de la alegerea tematicii pentru eveniment. Deloc usor de luat deciziile ce tin de necesitatile pentru eveniment, acestea devin placute si chiar distractive atunci cand ceea ce va doriti trebuie sa aiba legatura cu o tematica anume.

Zbor de fluturi mov 1500_tematiciPuteti pleca in cautarea accesoriilor de papetarie pentru nunta menite sa completeze decorul salii de evenimente calatorind in jurul lumii prin alegerea modelelor de invitatii deosebite ce au ca tema centrala calatoria si destinatiile emblematice, recognoscibile, sau avand ca punct de plecare sezonul in care veti face pasul cel mare.

Iarasi, de la bun inceput trebuie ca decizia privind stilul invitatiei de nunta sa fie stabilit de comun acord cu partenerul. Fie ca optati pentru o invitatie clasica, sau dimpotriva, va doriti ca acestea sa fie cat mai traditionale sau rustice, ca va fac cu ochiul invitatiile moderne sau impreuna ati decis ca simplitatea va face diferenta in cazul evenimentului vostru, toate dorintele isi pot gasi rezolvarea alegand altfeldeinvitatii.ro.

Suflete pereche _temeticiCa tematici de nunta generale din care puteti alege se numara: Toamna, Marina, Natura, Flori , Fluturi, Lavanda, iar in categoria cu modele mai speciale tematicile intalnite se refera mai degraba la formele invitatiilor si la sursa de inspiratie folosita, respectiv: Glamour, Papirus, Muzicala, Vintage, Clasic, Basm, Pene, Ornata, The Great Gatsby, Romantica sau Dantela. Fiecare tematica este reprezentata de invitatiile si seturile complete de papetarie pentru nunta in forme, culori si cu accesorii diferite, accentul fiind pus mai ales pe calitatea superioara a materialelor utilizate pentru realizarea acestor produse. Invitatiile de nunta deosebite reprezinta prima eticheta pe care o vor pune invitatii asupra evenimentului dumneavoastra si de multe ori numai modelul invitatiei este o informatie pretioasa pentru acestia, intrucat in functie de acest lucru isi pot alege inclusiv tinuta pentru a participa la eveniment.

In jurul tematicii abordate pentru eveniment este usor de ales si papetaria pentru nunta si decorul pentru Cabina Foto sau Candy Bar poate fi completat tot in acesta maniera. Alaturi de meniuri, numere de masa si place carduri, tot in acord tematic pot fi alese si alte accesorii, respectiv etichete tip marturie sau marturii tip carte ori semne de carte cu un model coordonat invitatiei de nunta deja alese initial.

Nu numai ca tematica aleasa va oglindi personalitatea cuplului vostru, dar ii va face si pe invitati partasi la cea mai sincera decizie din vietile voastre, iar acest lucru conteaza atunci cand tot ce va doriti la finalul zilei este ca pentru toti cei dragi ziua acesta sa fie intr-adevar memorabila.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...