Ce trebuie sa stii inainte de a incepe dieta Rina?

0
dieta rina

Una dintre utopiile inchipuite de o buna parte dintre oameni este conturata de o societate in care corpul de revista sa poata fi obtinut fara efort, cu o alimentatie gustoasa si nesanatoasa, fara sport si fara restrictii.

Din pacate, realitatea nu este utopica. Un stil de viata nesanatos duce la obezitate si la probleme grave de sanatate. Tocmai din acest motiv, au aparut numeroase diete si solutii care promit slabirea intr-un timp scurt.

dieta rinaUna dintre aceste solutii este dieta Rina 90. Este o dieta complexa, care dureaza 90 de zile si care conform celor de la Despre-Diete.ro reuseste sa elimine destul de multe kilograme fara a fi necesita foarte multe restrictii.

Pentru gurmanzi, dieta Rina 90 de zile este extrem de atractiva, deoarece le permite sa manance oricat si uneori le permite chiar sa se bucure de dulciuri sau de produse de patiserie.

Care sunt regulile dietei Rina?

Regulamentul este relativ simplu si imparte intreaga perioada de dieta in sesiuni de cate 4 zile. Fiecarei zi ii revine o anumita grupa alimentara, dupa cum urmeaza:

  • Ziua 1 – Proteine
  • Ziua 2 – Legume (amidonoase)
  • Ziua 3 – Carbohidrati
  • Ziua 4 – Vitamine

Practic, in fiecare zi trebuie sa se consume doar alimente din categoria recomandata, fara a fi combinate cu alte alimente.

Nu este singura regula, insa.

Evident, cantitatile de mancare nu trebuie sa fie foarte mari, ci doar atat cat sa ofere nutrientii necesari pentru un corp energic.

DE asemenea, este bine sa se respecte anumite intervale orare, in asa fel incat dieta sa aiba efect. Micul dejun va trebui sa fie luat intre 7 si 10 AM, pranzul intre 12 si 2 PM iar cina intre 6 si 8 PM.

Vezi si:  Patru secrete pe care curele de slabit nu ti-le dezvaluie!

Sunt total interzise gustarile dintre mese si este recomandat un stil de viata cat mai activ. Este, asadar, o dieta care implica si sportul.

Care sunt avantajele si dezavantajele dietei Rina?

Avantajele sunt destul de multe si de mari, in comparatie cu cele oferite de alte diete. Cel mai mare avantaj este faptul ca este permisa o gama foarte variata de alimente, inclusiv dulciuri, produse de patiserie sau paste (in zilele cu carbohidrati).

Corpul nu este privat de nutrienti iar dupa cele 90 de zile de dieta, atata vreme cat se respecta anumite reguli de alimentatie sanatoasa, nu va reveni la greutatea initiala.

In principiu, dupa 90 de zile de dieta tinuta corect se pot elimina intre 10 si 20 de kilograme.

Din pacate, nu totul este roz. Dieta Rina nu este una care sa aduca rezultate imediate, ceea ce ii poate indeparta pe cei care doresc sa arate bine pentru un eveniment sau o intalnire.

De asemenea, fiind o dieta disociata, este posibil sa nu ofere tocmai o placere culinara. Petru gurmanzi, acest lucru poate sa nu fie tocmai atractiv.

Per total insa, dieta Rina este o dieta eficienta si destul de usor de tinut, asadar, merita sa fie incercata.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *