|

Cura detox- 3 etape pentru a-ti regasi echilibrul dupa sarbatori

Dupa excesele facute de sarbatori, corpul nostru are nevoie de o perioada mai indelungata pentru a-si reveni si pentru a-si regasi vitalitatea. O cura detox este si ea cea mai buna atunci cand vrei sa iti regasesti echilibrul dupa sarbatori.

Ten tern, par fara volum sau oboseala si stari de iritabilitate…. dupa numeroasele mese luate de sarbatori, organismul va trage cu siguranta un semnal de alarma si va cere un plus de repaos.

Pentru a-si regasi echilibrul, ai nevoie de o cura detox in trei etape pentru a te purifica si pentru a te debarasa de toxinele acumulate in corp.

O cura detox dupa sarbatori- fa curatenie la tine in frigider. Un regim detox implica cateva reguli dietetice si o buna igiena de viata. Daca au mai ramas resturi de bunatati de la Revelion sau de la Craciun prin frigider, renunta la ele si umple frigiderul doar cu cele mai sanatoase produse.

De consumat deci cat mai multe fructe si legume, dar si cereale integrale. Sunt pline de antioxidanti, de vitamine si de fibre deci ideale pentru a purifica organismul si si pentru a ameliora digestia.

Inlocuieste carnea cu peste si nu uita sa te hidratezi. Bea in acest sens cat mai multe ceaiuri cu un efect detox apele minerale bogate in magneziu.

Incearca sa restabilesti echilibrul acido-bazic al organismului. Trebuie deci sa iti faci plinul in alimente bogate in minerale alcalinizante, dar si in legume verzi. Evita in schimb produsele lactate sau cruditatile care sunt mult prea acide.

Mizeaza pe plantele aromatice si pe suplimentele alimentare detox. Pentru a completa cura detox, trebuie sa incerci sa mizezi pe suplimentele alimentare sau pe remediile naturale pe baza de plante.

Uleiurile esentiale sunt si ele un aliat de pret atunci cand vorbim despre o cura detox.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...