|

Sfaturi sanatoase pentru pierderea in greutate de la femeile care au pierdut 100 de lire sterline

Daca credeti ca pierderea in greutate este grea acum, imaginati-va ca trebuie sa pierdeti peste 100 de kilograme. Realitatea este ca nu ducem lipsa de povesti de succes incredibile in ceea ce priveste pierderea in greutate din care sa ne inspiram.

Tanisha Shanee Williams (30 de ani) Din Brooklyn, New York
1. Nu aduceti tratamente nesanatoase in casa – Daca nu aveti gustari nesanatoase la indemana, devine aproape imposibil sa va lasati prada inspitei. Acest fapt simplu te va ajuta sa te eliberezi de ispitele cumplite.

2. Invata cum sa fii motivata- este normal ca motivatia sa creasca si sa scada. Pentru a va asigura ca faceti mereu progrese mari, trebuie sa va explicati motivatia atunci cand lipseste. De exemplu, daca nu ai chef sa mergi la sala, uita-te la sursa ta de inspiratie preferata, reaminteste-ti cat de departe ai ajuns sau canta muzica pentru a intra in stare!

Sarah Lugger (36 de ani) Din Oxford, Michigan

3. Iesiti pentru activitati usoare la ora pranzului – mancati un pranz usor si iesiti la o plimbare stimulanta la fiecare pranz. Va pastreaza metabolismul activ si stimuleaza digestia, mai ales daca lucrezi la un birou / loc de munca. O scurta plimbare la aer curat timp de 15-30 de minute in fiecare zi conteaza.

4. Pastrati gustari sanatoase – in acele momente in care va simtiti infometati, consumati fructe, legume, seminte sau nuci sanatoase.

5. Imparte mese mai mari cu prietenii – Puteti slabi sanatos in timp ce tot iesiti la cina in oras impreuna. Un truc usor pentru a preveni supra-alimentarea este consumul unei gustari sanatoase inainte de cina, apoi imparte masa cu un prieten.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...