2 modele de invitatii nunta atragatoare si foarte ieftine

0
invitatie nunta 3674

Pregatirile de nunta pot fi si sunt marcate printr-o prima actiune, extrem de comuna, poate chiar banala, pentru majoritatea mirilor. Insa doar la inceput. O data hotarati in alegerea invitatiilor de nunta, lucrurile nu mai par chiar atat de simple, complicandu-se cu fiecare tip de invitatie luata in calcul.

Aici venim noi, cei de la magazinul miresei CrisiaShop in ajutor, prin prezentarea unui tip de invitatie mai rar intalnite, insa cu totul deosebita. Este vorba despre invitatie sub forma unei rame de tablou, in culori de crem, ce poate trimite cu gandul la vremurile de demult, in care eleganta si rafinamentul nu lipseau. O invitatie unica, de dimensiuni de 19,5 cm/ 14,2 cm, confectionata dintr-un material la randul lui, special, si anume, din carton sidef si carton mat, ideal pentru evenimente speciale.

Prezentata sub forma unei rame de tablou, acestei invitatii i se adauga inca un element surpriza, sub forma unor ornamente prezente in doua din colturile acesteia, ce pot fi caracterizate ca motive florale, extrem de sofisticate si fine, oferindu-i, totodata, un aer de rafinament, mai rar intalnit. Cu un text elegant, scris pe cartonul mat , invitatia este oferita invitatului intr-un plic crem sidef, inclus in pret. O ocazie unica de a marca inceputul unei vieti in doi, plina de bucurie si speranta.

invitatie nunta 5416

O alta invitatie deosebita, care difera de restul invitatiilor, prin elemente surpriza si grafica speciala. Culoarea crem a invitatiei indeamna cu gandul la buna dispozitie si calm, ceea ce va face ca evenimentul sa fie unul lipsit de griji si placut. Dimensiunile de 14 cm/ 20,5 cm fac din aceasta invitatie una perfecta, discreta si usor de folosit, atat in transportarea acesteia, dar, in acelasi timp, placuta privirilor curiosilor. Materialul din carea aceasta este realizata intrece orice asteptari, dat fiind faptul ca, pe langa aparitia cartonului sidefat cu striatii, elementul surpriza este prezentat sub forma unei foi transparente din plastic.

Vezi si:  Rochii din flori

Aceasta nu este inca tot. Foii transparente din plastic i se alatura elemente decorative realizate din sclipici, ceea ce ofera invitatiei o nota de optimism si bunastare. Bucuria exprimata sub forma sclipiciului prezent pe invitatie, mai poate rezulta, cu siguranta, si din aplicatiile florale, realizate si ele din scilpici, de pe foaia transparenta de plastic, dar si din elementele surpriza ale invitatiei, care fac diferenta, si anume, prezenta fluturilor. Acestia reusesc sa dea un aer proaspat, primavaratic si gingas, o senzatie de un nou inceput, de renastere in doi. Aceasta este oferita intr-un plic discret, crem sidef, inclus in pret, insa, fara cele doua carduri de confirmare.

invitatie nunta 3674

Speram sa va fie de folos aceste 2 modele de invitatii nunta atragatoare si foarte ieftine si nu uitati ca pe langa invitatii de nunta si botez va stam la dispozitie chiar si cu rochii de mireasa si rochii de ocazie, meniuri si numere de masa, casute de bani, trusouri si marturii de nunta si marturii de botez foarte ieftine, practic pachetul complet pentru desfasurarea unui eveniment (nunta sau botez) in cele mai bune conditii dar la un pret corect.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *