Selfridges gazduieste in luna martie o expozitie care sarbatoreste 60 de ani de Chloe. Magazinul londonez pregateste o intreaga instalatie si foarte multe haine care apartin acestui brand.

Intre 1 si 30 martie, clientii fideli sau admiratorii vor regasi in incinta magazinului haine vintage din arhiva brandului si foarte multe filme si videoclipuri de la cele mai de succes prezentari de moda. Mai mult decat atat, Chloe va reinventa 16 dintre tinutele cheie care au aparut de-a lungul timpului, creand astfel o noua colectie numita Edition Anniversaire collection. Aceasta va include si rochia in forma de vioara creata de Karl Lagerfeld in 1983 si tricourile ananas create de Stella McCartney in 2001. Acestea vor fi chiar puse la vanzare, asa ca fanii adevarati le vor putea achizitiona.

Intreaga echipa de la Selfridges este extrem de incantata de aceasta expozitie. Sebastian Manes, directorul departamentului de femei si accesorii, spune ca incredibilele realizari ale brandului de-a lungul timpului au avut un impact imens asupra modei, Chloe avand o contributie aparte la dezvoltarea acesteia si la evolutia stilului de imbracaminte.

De la rochii elegante sofisticate, la rochii simple, la costume versatile, toate acestea au in comun un singur lucru: eleganta si feminitatea. Pana si numele brandului ii defineste atat de simplu si direct esenta.

Chloe reuneste ipostazele femeilor, de-a lungul vietii si de-a lungul timpului si totodata personalitati duale sau ambivalente, care atat de bine se completeaza si se potrivesc. Aceasta expozitie va oglindi toate aceste lucruri si cu siguranta ascunde cateva mici surprize, pe care organizatorii inca nu le-au dezvaluit.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *