|

Accesorii indraznete pentru par

Daca nu doresti sa iti schimbi coafura dupa noile trenduri, nu iti fa griji. Sunt multe accesorii de par la moda, cu care iti poti pune in evidenta un outfit . Au revenit la moda accesoriile de par din anii 90. Ia sa vedem care sunt accesoriile din care putem alege ca sa fim la moda.
Bentite de par
Stiu la ce va ganditi si raspunsul este nu. Bentitele de par nu sunt numai pentru copii. Nu sunt ideale pentru orice ocazie dar moda spune ca si adultii pot purta linistiti, mai ales modelele cu fundita. Dar daca consideram ca fundita e cam exagerata, sunt modele mai simple cu margele, cu pietricele sau si textile. Daca tot nu ti se pare potrivit, poti sa iti alegi o bentita de par subtire cu motive florale. Acestea sunt perfecte vara si pot fi purtate oricand.
Agrafe de par
Agrafele de par simple cu clips pot decora perfect coafura, dar agrafele de par cu floricele sunt staruruile anului. Nu trebuie sa asteptam pana la vara, chiar din primavara putem sa le punem in par. Alte optiuni interesante pot fi agrafele cu margele. Astea sunt accesorii mai sofisticate, romantice. Daca deja ai aruncat agrafele de par ondulate, poate sa iti pare rau. Dar nu o sa fie greu sa faci rost de noi modele si daca se poate cat mai interesante. Nu mai trebuie sa le ascunzi, pot fi stralucitoare, in diferite culori, le poti aranja in forme geometrice in par.
Clame de par
Anul 2019 da libertate creativitatii si imaginatiei. Clamele de par cat mai mari, cu logo-uri si cuvinte funny sunt la moda. Cu cat mai mult atrage atentia, cu atat mai bine.
Dantela
Acesorii de par cu dantela pot arata in acelas timp feminitate si timiditate. Pot fi purtate si in negru pentru un stil mai serios sau colorat pentru un stil mai jucaus. Sunt mai mult ideale pentru un eveniment, merg foarte bine cu rochii lungi mai dramatice.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...