|

Albul fanteziei

Albul intotdeauna fascineaza, capteaza atentia si lumina asupra ta. Albul e puritatea jucausa, simplitatea si eleganta. E culoarea paradisiaca, a ielelor care danseaza in vibratiile unei harpe.

Albul implica stralucire. Rochii elegante in nuante de alb amintesc de zanele Edenului sau de printesele Egiptului Antic. Alegerea unei rochii albe iti va contura prezenta radianta si te va purta usor prin aerul cald si prin dansul frenetic al vantului.

Farama de basm pe care v-am creat-o, se aplica si in cotidian daca tinem cont de cateva aspecte. Albul se desparte si se imparte in nuante. Atata timp cat alegi o nuanta care se potriveste cu textura si culoarea pielii tale, vei fi cu un pas mai aproape de soare. Pielea roz se potriveste perfect cu albul deschis, albul clasic, asortat cu cateva accesorii argintii.

 Tenul mai inchis, bronzat se potriveste cu albul simplu, mat sau ocru, asortat cu accesorii aurii. Rochii de zi sau de plaja se impaca perfect cu soarele naucitor. Dar la minunatele Rochii de seara sau Rochii elegante , albul trebuie ales cu grija. El tinde sa fie transparent, de aceea trebuie ales un material opac sau mai solid.

Albul implica libertate, albul se regaseste in mare, in briza, in vant, in zbor. De aceea, tinutele albe de vara trebuie sa fie vaporoase, sa curga pe trupul tau, fara sa se muleze pe formele tale. Acum, putem deschide din nou cartea fanteziei si sa patrundem pe plaja feerica unde danseaza zanele in lumina lunii si sa devenim flacara care arde in noapte, prezenta care radiaza pretutindeni.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...