|

Care sunt cele mai frumoase modele de fuste ale noului sezon?

Scurte, midi sau lungi, fustele sunt cele care te vor ajuta sa obtii cele mai frumoase tinute in noul sezon.

Fustele sunt practice si feminine, perfete pentru toamna cand inca temperaturile sunt mai agreabile si mai blande. Care sunt insa cele mai frumoase modele pe care va trebui sa mizezi?

Fusta din piele, o valoare sigura. Cu siguranta ca fusta din piele este cea mai buna optiune pentru noul sezon. O poti alege fie midi, fie ampla, fie scurta si o poti purta alaturi de tricouri uni sau pulovere mai fine. Negrul este cu siguanta cea mai buna alegere, dar si griul sau nuanta mai vie si mai luminoaasa de galben.

Fusta plisata, in versiune midi sau lunga. Fusta plisata revine in forta in noul sezon. Pliurile sale te vor ajuta sa obtii cea mai frumoasa alura in noul sezon.

Carourile, cele mai trendy imprimeuri de adoptat de indata. Chiar daca motivele estivale rezista cu brio in fata unor imprimeuri precum florile, fructele sau imprimeurile geometrice sau daca dungile oscileaza mereu intre classic si modern, carourile sunt veritabile vedete in noul sezon. Cel in nuante de gri, de negru sau de alb este un veritabil must have.

Volanasele, cele mai frumoase detalii de arborat cu mandrie. Vor arata de minune nu numai pe cele mai frumoase piese estivale, ci si pe cele mai de toamna sau de iarna, mai ales pe cele in carouri.

Care sunt cele mai frumoase culori care iti vor pune in valoare modelele de fuste? Nu trebuie sa uitam sa mentionam nuantele de gri, de alb, de negru sau de albastru. Dar se vor remarca si cele de camel sau de galben care iti vor incalzi toate tinutele si care le vor inveseli in acelasi timp. Nuantele metalice sunt si ele potrivite pentru cele mai indraznete.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...