|

Care sunt cele mai in voga modele de pantaloni ale iernii?

Daca te-ai saturat deja sa porti peste tot doar blugi, in aceasta iarna poti sa spui adio rutinei si sa porti cele mai in voga modele de pantaloni ale iernii ce isi va face in curand aparitia.

Intre carouri, catifea, pantaloni cu talia inalta sau croieli fluide, iata cele mai frumoase modele de pantaloni ale iernii care vor deveni cu siguranta preferatele tale.

Cum poti sa stii daca modelele tale de pantaloni sunt in tendinte sau nu in noul sezon toamna – iarna 2017-2018?

Carourile, cele mai frumoase motive ale noului sezon. Dintre toate imprimeurile se pare ca ele sunt cele care ajung in « pole position » in noul sezon. Chiar si vedetele au fost seduse de acest motiv minunat. Nu prea conteaza marimea carourilor. Important este sa alegi un model cu un degrade de gri.

Pantalonii cu talia inalta sunt putin mai retro dar sunt si foarte confortabili, feminini si practici. Pentru a-l moderniza, poti alege un model cu o curea pe care sa o innozi in jurul taliei.

Pantalonii cu benzi laterale este detaliul cel mai frumos al acesti an care se afla la intersectia celor doua tendinte forte ale noului sezon- este vorba despre pantalonii de jogging, care au dat tendinta « athleisure si de alura minunata conferita de pantalonii de smoching.

Pantalonii glossy sunt si ei foarte trendy in noul sezon. Din piele clasica sau din piele ecologica, din latex sau vinil, pantalonii sunt foarte glossy in noul sezon. Sunt cei care te vor ajuta sa ai cel mai frumos look futurist look gen Matrix.

Pantalonii in tendinte au un sacou coordonat tinutei. Este cea mai puternica tendinta pe care trebuie sa mizezi in noul sezon. Vei obtine cu siguranta cel mai frumos look androgin.

Deci carui clan vei alege sa te alaturi in noul sezon?

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...