Ce costum de baie veti purta?

0

Inca de la sfarsitul primaverii incep cautarile dupa costumul de baie ideal. Vesnica intrebare este ce model sa va alegeti, ca sa fiti la moda si sa va vina bine? La aceste intrebari va oferim raspunsul in urmatoarele randuri.

Trebuie sa decideti daca doriti sa va bronzati, sa aveti un model pentru petrecerile la piscine sau un model cu care sa nu lasati mare parte a corpului la vedere. Pentru toate cerintele exista costume baie diverse, dintre care puteti sa alegeti.

Exista trei modele de costume de baie, care sunt printre cele mai cautate. Primul model este costumul de baie din doua piese. Acest model permite bronzarea pe o suprafata mare, fiind astfel practic. Aceste costume baie va ofera cea mai larga gama de modele, dintre care puteti alege. Pentru partea de sus puteti alege sutien cu sau fara bretele, sau cu bretele in spatele gatului. Cupa sutienelor poate fi in forma rotunda sau triunghi. In loc de sutien, puteti insa sa optati si pentru bustiere. In partea de jos puteti sa purtati slip normal, bikini sau boxeri.

Costumele de baie intregi sunt mult mai confortabile pentru inot, insa nu puteti sa capatati un bronz uniform. Daca doriti sa ascundeti mare parte a corpului, pentru ca sunteti mai timida sau pentru ca nu sunteti multumita de silueta, optati pentru aceste costume de baie. Puteti alege dintre modele cu bretele dupa spatele gatului sau un model cu un singur umar.

Daca nu va plac costumele de baie din doua piese, dar doriti un look sexy, apelati la costumele de baie intregi, dar cu decupaje. Aceste modele se numesc monokini si avantajeaza aproape toate siluetele. Sunt cele mai potrivite pentru petrecerile de la piscine.

Vezi si:  Culoarea ne defineste
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *